ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Europa Conference League

Conference League: Ντίναμο Ζάγκρεμπ-ΠΑΟΚ

Conference League: Ντίναμο Ζάγκρεμπ-ΠΑΟΚ
Spread the love

Στο Ζάγκρεμπ ,ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με τη Ντίναμο για τους “16” του Κόνφερενς Λιγκ.

Οι Κροάτες απέκλεισαν στον προηγούμενο γύρο ,τη Μπέτις (0-1 στη Σεβίλλη και 1-1 εντός έδρας), σε δύο αναμετρήσεις που  κρίθηκαν οριακά. Δεν ήταν καλύτεροι οι  Κροάτες αλλά βρήκαν ουσία και σίγουρα τύχη.  Ο ΠΑΟΚ δεν τους βρίσκει σε καλό φεγγάρι μετά το 1-1 στην έδρα της Οσιγιεκ ισοφαρίζοντας, μάλιστα, στο τέλος.

Μετρούν 6-3-0 σε όλες τις διοργανώσεις ενώ  στο Κόνφερενς και πρινβ τη Μπέτις ,τερμάτισαν δεύτεροι με απολογισμό 3-0-3. Εκτός είχαν δύο ήττες και κέρδισαν μόνο την Αστανά . Αγωνιστικά υπάρχουν μακρόχρονιοι απντες με τον Γιακίροβιτς να επιλέγει το 4-2-3-1 με φορ τον Πέτκοβιτς και  το νεαρό Μπατούρινα σε ρόλο…Κωνσταντέλια.

Ο ΠΑΟΚ ξαναβρήκε τα αγωνιστικά του πατήματα με τις τρεις νίκες στο Πρωτάθλημα, όλες εκτός, αλλά και ψυχολογία που είχε πέσει μετά τον αποκλεισμό απο τον τελικό του Κυπέλλου, αλλα ανέβηκε εκ νέου μετά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Για το Πρωτάθλημα οι τρεις νίκες ήταν σερί (Παναιτωλικός-Σέρρες-Λαμία ,με τον Λουτσέσκου να βλέπει τον Κωνσταντέλια σε φουλ φόρμα αλλά και τον Αντριγια Ζίφκοβιτς.  που έχει εκτοπίσει απο την  ενδεκάδα το Ντεσπότοφ.

Σάστρε-Νάσμπεργκ -Σοάρες είναι εκτός ,κανονικά στην ασποστολή ο Οτο.

Προϊστορία: Το 2010 , ο ΠΑΟΚ είχε κάνει δύο νίκες απέναντι στη Ντίναμο (1-0 Τούμπα ,Βλάνταν Ιβιτς και 0-1 με Σαλπιγγίδη).  Η Ντίναμο αποκλείστηκε απο τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ το Καλοκάρι απο την ΑΕΚ (1-2 και 2-2 στην Οπαπ Αρένα)

Εκτίμηση:  Περίεργο ματς με τον  ΠΑΟΚ να είναι οραικό φαβορί. Η Ντίναμο, ωστόσο, έχει μονάδες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά… Χ ημίχρονο ,2-3 τέρματα και σκόρερ Ζίφκοβιτς-Πέτκοβιτς. 

 

 

(Visited 393 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x