ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Conference League: Στουρμ Γκρατς – Λιλ 

Conference League: Στουρμ Γκρατς – Λιλ 
Spread the love

Ματς μεταξύ δύο ομάδων που βρίσκονται σε καλή κατάσταση και μπορούν να πάρουν την πρόκριση με σχεδόν ίδιες πιθανότητες .

Η Στουρμ είναι σε πολύ καλό “φεγγάρι” και στα 8 τελευταία ματς δεν έχει ηττηθεί ενώ βρίσκεται στην δεύτερη θέση του Αυστριακού πρωταθλήματος με μόλις δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Στην προηγούμενη φάση απέκλεισε την Σλόβαν με ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας και νίκη με 1-0 εντός . Έχει την επιστροφή του βασικού αμυντικού Βούτριχ (17/2) που ήταν τιμωρημένος στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος.

Η Στουρμ δεν θα έχει τον Αυστριακό Μπόρκοβιτς, τον Νορβηγό Γιάτα , τον Ολλανδό Σέρπεν και τον Ισπανό Σεράνο .

Από την άλλη η Λιλ που δεν είναι και στο καλύτερο “φεγγάρι” που θα μπορούσε , επέστρεψε στις νίκες χωρίς να είναι καλή στον αγώνα με την Ρεμς αλλά νίκησε με 1-0 και μείωσε την απόσταση, από την τρίτη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, στον ένα βαθμό.

Αναφορικά με το Κόνφερενς Λιγκ δεν χρειάστηκε να παίξει κάποιο ματς αφού είχε τερματίσει στην κορυφή του ομίλου .Η Λιλ δεν θα έχει τον τιμωρημένο Αλγερινό Μπενταλέμπ και τον τραυματία Ανγκολέζο Καβελέιρο . Επισής τραυματίες είναι ο Σέρβος Ίλιτς , οι Πορτογάλοι Μοράις και Φερνάντες, ο Αλγερινός Ουνάς, ο Αργεντίνος Μιραμόν και ο Γάλλος Ουμτιτί .

Είναι οι πρώτη φορά που θα βρεθούν αντιμέτωπες και το γεγονός του ότι ι Στούρμ έχει λιγότερες απουσίες την κανει να μπορεί να διεκδικήσει ότι μπορεί από το πρώτο ματς στο οποίο δεν πρέπει να χάσει αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης στην Γαλλία

Πρόταση: 1 

(Visited 348 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x