ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Europa League : Μαρσέιγ – Βιγιαρεάλ 

Europa League : Μαρσέιγ – Βιγιαρεάλ 
Spread the love

Ένα ματς μεταξύ δύο ομάδων που σκοράρουν τον τελευταίο καιρό με την Γαλλική ομάδα να έχει πετύχει 9 γκολ και την Ισπανική 8 γκολ στα δύο τελευταία ματς .

Η Μαρσέιγ κατάφερε να αποκλείσει την Σαχτάρ μετά το 2-2 στο εκτός έδρας ματς και το 3-1 στο Βελοντρόμ παρότι και εκει βρέθηκε να χάνει με 1-0 . Στο Γαλλικό πρωτάθλημα δεν τα πάει και πολύ καλά αφού έχει βρεθεί στην 7η θέση και εκτός ευρωπαϊκών θέσεων . Όμως στα δύο τελευταία ματς νίκησε με εμφατικό τρόπο την Κλερμόν και την Μονπελιέ με 4-1 και 4-1 αντίστοιχα. Είναι εκτός ο Γκιγκότ , ο Μουρίγιο, ο Ναδίρ, 0 ο Ρουίθ και ο Μπλάνκο ενώ είναι αμφίβολος ο Βερετού.

Από την άλλη η Βιγιαρεάλ που ήταν στον ίδιο όμιλο με τον Παναθηναϊκό κατάφερε να τερματίσει στην 1η θέση μόλις ένα βαθμό από την Ρεν και έτσι δεν χρειάστηκε να δώσει ματς πέρα από αυτά των ομίλων για να φτάσει μέχρι εδώ . Όμως αν θέλει του χρόνου να παίξει στην Ευρώπη θα πρέπει να κατακτήσει το τρόπαιο αφού μέσω Ισπανίας πλέον έχει μείνει πολύ πίσω .

Η Ισπανική ομάδα προέρχεται από δύο πολύ εντυπωσιακές νίκες στη La Liga me 3-1 εκτός έδρας την Σοσιεδάδ και με 5-1 την Γρανάδα εντός έδρας . Αλμπιόλ , Πεντράθα , Πίνο και Σουάρεζ είναι εκτός δράσης ενώ ο Αργεντίνος Φόιθ είναι αμφίβολος

Οι δύο ομάδες δεν έχουν αγωνιστεί σε επίσημο ευρωπαϊκό ματς μόνο σε φιλικά . Το 2021 νίκησε η Μαρσέιγ με 2-1 ενώ το 2018 το ματς έληξε ισόπαλο με 1-1 

Πρόταση : γκολ – γκολ

(Visited 410 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x