ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Bundesliga

Α΄ Γερμανίας: Στουτγάρδη- Ουνιόν Βερολίνου

Α΄ Γερμανίας: Στουτγάρδη- Ουνιόν Βερολίνου
Spread the love

Η Στουτγάρδη υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου με στόχο όχι μόνο να επεκτείνει το αήττητο σερί της στα εφτά παιχνίδια αλλά να πετύχει την 4η νίκη της στα τελευταία πέντε ματς στην κατηγορία που θα την εδραιώσει στην 3η θέση αυξάνοντας παράλληλα την πίεση στην 2η Μπάγερν Μονάχου.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το σημαντικό 2πλο που πέτυχαν επί της Βόλσφμπουργκ με 3-2 το οποίο ήλθε για την ομάδα του Σεμπαστιάν Χούνες πιο εύκολα από ότι μαρτυρά το τελικό σκορ.

Αυτή ήταν η 5η νίκη της στο πρωτάθλημα και στα έξι παιχνίδια που παραμένει αήττητη ενώ στα εντός έδρας παιχνίδια της είναι ακόμη πιο εντυπωσιακοί με 29 βαθμούς συγκομιδή σε 12 αγώνες μέχρι τώρα που μεταφράζονται σε 9-2-1.

Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για μια ομάδα που στις δυο τελευταίες σεζόν τερμάτισε στην 15η και 16η θέση οπότε όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η φετινή της πορεία δεν φανερώνει μόνο πρόοδο αλλά είναι αλματώδης.

Οι Βερολινέζοι τερμάτισαν πέρσι στην 4η θέση , συμμετέχοντας φέτος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ όχι με μεγάλη επιτυχία, αλλά στην τρέχουσα σεζόν η πορεία τους είναι σε μεγάλη πτώση.

Για την ακρίβεια, βρίσκονται στην 14η θέση του πίνακα με απολογισμό μόλις εφτά ( 7) νίκες σε 24 αγώνες και με συγκομιδή 25 πόντων είναι στο + 8 από την επικίνδυνη ζώνη.

Την περασμένη αγωνιστική έχασαν με 2-0 από την Ντόρτμουντ αλλά νωρίτερα είχαν “χτίσει” ένα αήττητο 4 αγώνων στην κατηγορία.

Οι πρωτευουσιάνοι μετράνε το 3ο χειρότερο ρεκόρ επίθεσης στο πρωτάθλημα με 23 γκολ ενώ στον αντίποδα η Στουτγάρδη έχει πετύχει 55 γκολ σε 24 αγώνες μέχρι τώρα.

Προϊστορία: Εντυπωσιακά ισορροπημένη η μεταξύ τους παράδοση με 3-6-3 ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης.

* Η φόρμα είναι υπέρ της γηπεδούχο ομάδας με 5/6 νίκες στην κατηγορία στα αντίστοιχα πιο πρόσφατα παιχνίδια της και μάλιστα από το ημίχρονο.

Χαμηλός ο Άσος στο 1,50 αφού οι Βερολινέζοι θα παίξουν καλή άμυνα και προέρχονται από 9/10 Under 2,5. Καταλήγω στο σύνολο τερμάτων 2-3 σε τιμές διπλασιασμού.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 ΓΚΟΛ

(Visited 370 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x