Serie A ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Α’ Ιταλίας: Νάπολι – Τορίνο

Α’ Ιταλίας: Νάπολι – Τορίνο
Spread the love

Σε άνοδο η Ναπολι με τον Φραντσέσκο Καλτσονα στον πάγκο με την Τορίνο να …βολοδέρνει στη μέση της βαθμολογίας…

Ξαναπαίρνει …μπροστά η μηχανή της Νάπολι που μετά την αλλαγή προπονητή παίρνει ξεκάθαρα τα πάνω της την ώρα που ξαναβρίσκουν σιγά σιγά το καλο τους αγωνιστικό πρόσωπο και μερικοι παικτες ατού της ομάδας. Ο λογος για τον Οσιμεν (έλειπε πολύ καιρό στο κυπελλο Αφρικής, εχει σημειώσει πέντε γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς) και Κβαρατσκέλια (τρια γκολ στα δυο προσφατα ματς, άνοιξε το σκορ κοντρα στη Γιουβέντους)

Δύο σερί νίκες και έξι πόντοι στο “σακούλι” για τους “παρετονέι” που ανεβηκαν στην 7η πλεον θεση και ειναι στο –3 απο την 6η και την εγγυημενη θεση στην Ευρωπη αν και ο στοχος ειναι η τετραδα (-8 αυτη τη στιγμη) και η εξοδος ξανα στο Τσαμπιονς λιγκ. Μιλωντας για Τσαμπιονς λιγκ την ερχομενη Τριτη η ομάδα του Καλτσονα πάει στη Βαρκελώνη για την ρεβανς των νοκ αουτ των 18 με τη Μπαρτσελονα (1-1 στο “Σαν Πάολο”). Στη νικη με τη Γιουβεντους με2-1 εντος, σκοραραν οι Κβαρατσεκελια και Ρασπαντορι (επαναφορά απο χαμενο πεναλτι Οσιμεν δυο λεπτά πριν τη ληξη.) Τραυματίας ο στόπερ Ραχμάνι, απων κι ο μεσος Καγιούστε

Οσο για την Τορινο του Ιβαν Γιουριτς, προέρχεται απο την ισοπαλία 0-0 με τη Φιορεντίνα. Επαιξε ολο το δευτερο ημιχρονο με δέκα παίκτες σε ενα γενικα μετριοτατο ματς οπου ο κοουτς Γιούριτς τσακωθηκε άσχημα με τον προπονητη της Φιορεντίνα, Βιντσέντσο Ιταλιάνο και τιμωρηθηκε με ποινη δύο αγωνιστικών εκτος γηπεδων.

Στον πάγκο θα ειναι ο ασισταντ του Γιουριτς, Ματέο Πάρο που εχει εξω με καρτες τον μεσο Ρίτσι ενω απο τα χαφ λειπει κι ο τραυματιας Ίλιτς . Μακροχρονια αποντες για την “γρανατα” οι Σχουρς και Λοβάτο. Τριτο ματς χωρις νικη μετα απο τις ηττες απο Λατσιο και Ρομα.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: Ακρως θετικη για τους γηπεδουχους: 30 νικες, 22 ισοπαλίες και μονο οκτώ ηττες εντος απο την Τορινο

Napoli:Meret; Di Lorenzo, Natan, Juan Jesus, Mazzocchi; Zambo Anguissa, Lobotka, Zielinski; Politano, Osimhen, Kvaratskhelia

Torino:Milinkovic-Savic; Djidji, Buongiorno, Rodriguez; Bellanova, Linetty, Gineitis, Vlasic, Masina; Sanabria, Zapata

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 / σκορερ Κβαρατσκέλια

(Visited 340 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x