ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ουρουγουάη: Μιραμάρ – Φένιξ     

Ουρουγουάη: Μιραμάρ – Φένιξ     
Spread the love

Μονομαχία με φόντο την παραμονή μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή που ανοίγει χρονικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του Απερτούρα στο «Πάρκε Παλέρμο» του Μοντεβιδέο, ανάμεσα στη νεοφώτιστη Μιραμάρ και την Φένιξ.

Τρία πρωταθλήματα στην Ουρουγουάη, το Απερτούρα, το Κλαουσούρα και το Intermedio ενδιάμεσα αυτών, σημειώνοντας πως υπάρχει ειδική βαθμολογία με το σύνολο των βαθμών και των τριών, που καθορίζει τις ομάδες που θα αγωνιστούν στις διεθνείς διοργανώσεις της Λατινικής Αμερικής και αυτές που θα υποβιβαστούν. Άξιο αναφοράς, πως η ομάδα που θα βρεθεί στην 1η θέση της ειδικής βαθμολογίας, κερδίζει την απευθείας συμμετοχή της στον τελικό των πλέι οφ για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα με αντίπαλο τη νικήτρια του ημιτελικού, όπου αναμετρώνται οι δύο ομάδες που πήραν την πρωτιά σε Απερτούρα και Κλαουσούρα.

Ενθουσιασμός σίγουρα στις αρχές του φετινού Απερτούρα στις τάξεις της Μιραμάρ, με τους νεοφώτιστους όμως να προσγειώνονται με το καλημέρα απότομα στην πραγματικότητα, καθώς μετρούν τρεις ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Πρώτη εξ αυτών το εντός 2-3 της πρεμιέρας από την Προγκρέσο, με τέρμα των φιλοξενούμενων στο ογδόντα επτά, 0-2 ακολούθως στην έδρα της Πενιαρόλ, ενώ 1-2 την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας την Σέρο Λάργκο, πέφτοντας «θύμα» ανατροπής. Απόλυτα λογικό για τη Μιραμάρ πως έχει μπει και σε περιπέτειες, όντας στην τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού με συγκάτοικο την Ράμπλα Τζούνιορς.

Σε περιπέτειες πάντως, περνώντας στην άλλη πλευρά και η Φένιξ, καθώς είναι η τρίτη ομάδα της επικίνδυνης ζώνης της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού, έχοντας πλάτη βέβαια την σημερινή της αντίπαλο και την Ράμπλα Τζούνιορς, μετά τον μόλις ένα βαθμό της στις τρεις προηγούμενες αγωνιστικές του Απερτούρα. Δύο ήττες με το ίδιο σκορ (1-2) στο γήπεδο της, το «Πάρκε Καπούρο» του Μοντεβιδέο από τη Ντανούμπιο και τη Μπόστον Ρίβερ, ενώ λευκή ισοπαλία ενδιάμεσα αυτών στην έδρα της Σέρο Λάργκο.

Προϊστορία: Το σημερινό θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο τη Μιραμάρ.

Στο στοιχηματικό κομμάτι της συγκεκριμένης αναμέτρησης, απόλυτα λογική, βάσει των παραπάνω, η προσέγγιση ειδικού στοιχήματος τερμάτων και όχι σημείου.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 702 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x