Serie A ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Α’ Ιταλιας: Μπολονια – Ιντερ

Α’ Ιταλιας: Μπολονια – Ιντερ
Spread the love

Οι δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ιταλίας συγκρούονται στο “Ρενατο Νταλ’Αρα” σε ένα … πολυαναμενόμενο ματς…

Ενα τρομερό σερι έξι νικων στο πρωτάθλημα τρέχει η Μπολονια που βρίσκεται στην τέταρτη θέση του πίνακα με τους “ροσομπλου” να στοχεύουν στην έξοδο στο νέο Τσαμπιονς λιγκ. Πιο προσφατη απο αυτές τις νίκες το 2-1 μεσα στην έδρα της Αταλαντα η οποία την καταδίωκε από το -2 και παρότι δεχτηκε γκολ στο 28’, κατάφερε να βγάλει την …ιδανικη αντιδραση!

Η ομάδα του Τιαγκο Μότα αντεδρασε ωριμα και όχι μόνο ισοφάρισε με το πέναλτι του Ολλανδού αστέρα της Ζίρκζι, αλλά σημειωσε και το νικητήριο γκολ στο 61’ με τον χαφ Λιουις Φεργκιουσον. Τέσσερα σερι 2-3 γκολ για τη Μπολονια στο πρωταθλημα. Εκτός οι Σουμαορό και Γεσπερ Κάρλσον που ειναι οι μονες απουσιες των γηπεδουχων.

Από την άλλη μεριά η Ιντερ έχει αποσπαστεί στη μάχη του τίτλου και όλοι την θεωρούν (και οχι αδικαιολόγητα) σίγουρη πρωταθλητρια. Η σταθεροτητα της φέτος είναι τέτοια που δεν δείχνει οτο μπορεί κάποιος άλλος οχι να την προσπεράσει αλλά ούτε να την …πλησιασει! Δωδεκα σερι νικες σε ολες τις διοργανωσεις για τους “νερατζουρι” (τελευταια τους ηττα στην παραταση απο τη …Μπολονια με 2-1 στις 20 Δεκεμβριου για το κυπελλο)

Οι πρωτοποροι του πινακα στο καμπιονατο την προσεχή Τεταρτη παιζουν στη Μαδριτη με την Ατλετικο στη ρεβανς των 16 του Τσαμπιονς λιγκ. Ο προπονητής της περσινής φιναλιστ του Τσαμπιονς λιγκ Σιμονε Ιντσαγκι εχει τους Κουαδραδο και Σενσι αποντες καθώς Τσαχλανογλου και Φρατεζι ειναι παλι διαθεσιμοι.

Bologna: Skorupski; Posch, Beukema, Calafiori, Kristiansen; Freuler; Orsolini, Ferguson, Fabbian, Saelemaekers; Zirkzee

Inter: Sommer; Pavard, Acerbi, Bastoni; Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco; Thuram, Martinez

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 γκολ

(Visited 567 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x