ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Ριονέγκρο – Τζούνιορ

Κολομβία: Ριονέγκρο – Τζούνιορ
Spread the love

Δυνατή αναμέτρηση στο «Αλμπέρτο Γκρισάλες» του Ριονέγκρο, με την ομώνυμη ομάδα οριακά εκτός της πρώτης οκτάδας και των θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφ, εκεί πάντως όπου βρίσκεται και προσπαθεί να εδραιωθεί η πρωταθλήτρια Κολομβίας, Τζούνιορ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι οκτώ πρώτες ομάδες της κανονικής διάρκειας του φετινού Απερτούρα συνεχίζουν στα πλέι οφ, εκεί όπου σχηματίζουν δύο ομίλους των τεσσάρων, με τις νικήτριες αυτών στην συνέχεια να διεκδικούν τον τίτλο σε διπλό τελικό. Πρώτο κριτήριο επίσης σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι η διαφορά τερμάτων, στην συνέχεια η καλύτερη επίθεση και ακολούθως τα περισσότερα εκτός έδρας γκολ.

Οδυνηρός αποκλεισμός για την Ριονέγκρο στον 2ο προκριματικό γύρο του φετινού Κόπα Λιμπερταδόρες, καθώς μετά τις δύο λευκές ισοπαλίες με τη Μπραγκαντίνο, παρουσιάζοντας μάλιστα πολύ καλό πρόσωπο στον επαναληπτικό στην Βραζιλία, λύγισε στην διαδικασία των πέναλτι. Ήττα με 0-1 ακολούθως για το Απερτούρα στο Μεντεγίν από την ομώνυμη ομάδα, «υποχωρώντας» στην 9η θέση, έχοντας πάντως ένα ματς λιγότερο από την ισόβαθμη της και 8η στον βαθμολογικό πίνακα Ντεπορτίβο Κάλι. Στην άλλη πλευρά, δύο συνεχόμενες ισοπαλίες για την Τζούνιορ, μετά και το 0-0 της περασμένης εβδομάδας φιλοξενώντας την Ατλέτικο Νασιονάλ και χωρίς τρίποντο γενικότερα για πέντε συνεχόμενες αγωνιστικές, με θετικό πάντως για την πρωταθλήτρια Κολομβίας πως παραμένει στην πρώτη οκτάδα.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Ριονέγκρο, ισάριθμες για την Τζούνιορ και τέσσερις ισοπαλίες, στις δέκα μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Αλμπέρτο Γκρισάλες».

Ικανή να προβληματίσει οποιοδήποτε αντίπαλο στο «σπίτι» της η Ριονέγκρο, η οποία καλείται να αφήσει πίσω τον οδυνηρό αποκλεισμό στο Κόπα Λιμπερταδόρες αλλά και την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στο γειτονικό Μεντεγίν. Απρόβλεπτη και χωρίς νίκη για πέντε αγωνιστικές η Τζούνιορ, αλλά πάντα υπολογίσιμη και φυσικά η πρωταθλήτρια Κολομβίας με ότι αυτό συνεπάγεται.

Εκτίμηση:  2-3 τέρματα

(Visited 992 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x