ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 1(Επιλογές)

Λιγκ 1(Επιλογές)
Spread the love

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στη Λιγκ 1 με τα φαβορί να έχουν ..φόβο.

 

Μπρίστολ Ρ. -Ντέρμπι

Οι Ρόβερς  με τρείς νίκες και μία ήττα στα τελευταία τέσσερα, και τα δύο  τρίποντα ..σερί έχει σώσει την κατηγορία και …λοξοκοιτάει τα πλέι ογ αν και απέχει 11 πόντους απο αυτά. Εντός έδρας  έχει 7-5-5.

Η Ντέρμπι, απο την άλλη, μετά απο δύο ήττες  που την έριξαν απο τη δεύτερη θέση  νίκησε την Πόρτ Βέιλ ,πολύ εύκολα, με  3-0 και σταμάτησε το κακό σερί.  Εκτός έδρας έχει 11-2-5.  Η απουσία του πρώτου σκόρερ Κόλινς(13 γκολ) είναι πρόβλημα για μία ομάδα η οποία μετρά 11-2-5  εκτός έδρας όντας η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας.

Προϊστορία: Πέρσι 1-1

Εκτίμηση: Το γκολ γκολ είναι η πρώτη επιλογή καθώς πρόκειται για δύο ομάδες με επιθετικό ταλέντο και αμυντικά κενά.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ.

 

Μπάρνσλει-Λίνκολν

Δεν μπόρεσε  να κρατήσει  το 2-1 απέναντι στην Μπόλτον και το 2-2 μάλλον τη χάλασε. Με αυτό το αποτέλεσμα έχασε την ευκαιρία για την πρώτη δυάδα και παραμένει αήττητη (4-3-0) στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια. Εντός έδρας έχει 9-4-5.

Η Λίνκολν, απο την άλλη, είναι αήττητη για 10 ματς ,ενώ στα τελευταία έξι έχει 4-2-0, με πιο πρόσφατο το εντός έδρας 0-0 με τη Στιβενέιτζ.  Είναι στο -8 από τα πλέι οφ και χρειάζεται σερί νικών και απώλειες των …από πάνω της για να κάνει τη διαφορά.  Δεν έχει δεχτεί γκολ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, ενώ εκτός έδρας έχει 6-6-6.

Προϊστορία: Πέρυσι 0-1

Εκτίμηση: Γενικά σε καλό φεγγάρι και οι δύο.Η Μπάρνσλει είναι επιθετική αλλά σε κάθε ματς δέχεται γκολ ,ενώ η Λίνκολν σκοράρει αλλά η άμυνα της είναι πολύ καλή .

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3

 

Μπλάκπουλ-Πόρτσμουθ

Μετά την ήττα από τη Λέιτον (1-0) ,η Μπλάκπουλ έκανε μεγάλο διπλό στη Σριούσμπερι (0-2). Εχει 3-1-2 στα τελευταία έξι παιχνίδια που έχει δώσει αλλά και 11-4-3 εντός έδρας όντας πετυχημένη αλλά και στο -4 από την 6η θέση  που οδηγεί στα πλέι οφ.

Η Πόρτσμουθ  είναι πρωτοπόρος αλλά και απόλυτα σταθερή  με 5-1-0 στα τελευταία έξι παιχνίδαι που έχει δώσει.  Μετά το 0-0 με την Τσάρλτον,εκτός έδρας, νίκησε την Οξφορντ με 2-1. Είναι στο +6 από την δεύτερη Μπόλτον ενώ έχει και  10–6-2 μακριά απο την έδρα της.

Προϊστορία: 1-1-1  στα τελευταία τρία μεταξύ τους ματς και δύο απο αυτά στο under,

Εκτίμηση: Επιθετικόγενής και οι δύο ομάδες ,με την Μπλάκπουλ να τα δίνει όλα και την Πόρτσμουθ να μην χαλιέται και το Χ.

ΠΡΟΤΑΣΗ:  1 η γκολ γκολ

 

Από τα υπόλοιπα

Μπέρτον-Πίτερμπορο Over 2.5

Oξφορντ-Τσέλτεναμ  Οver 2.5

 

(Visited 696 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x