Spread the love

Στο Vitality Stadium η Μπόρνμουθ υποδέχεται την ουραγό Σέφιλντ Γιουνάϊτεντ και θα προσπαθήσει να κάνει σεφτέ στις νίκες για το 2024 μπροστά στο κοινό της απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας η οποία έχει δεχτεί 12 γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια της.

Οι παίκτες του Ιραόλα με συγκομιδή μόλις ενός βαθμού στα τρία εντός έδρας παιχνίδια τους μέσα στο 2024, από το 1-1 με την Νότιγχαμ Φόρεστ έχοντας χάσει τα άλλα δυο από το δίδυμο -κορυφής δηλαδή την Λίβερπουλ ( 4-0) και την Μ.Σίτι ( 1-0), θα έχουν μια μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν την “παρθενική” τους νίκη μπροστά στο κοινό τους φιλοξενώντας την ουραγό Σέφιλντ.Γ.

Την περασμένη αγωνιστική επικράτησαν με 2-0 της Μπέρνλι στο Turf Moore και επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά από έξι διαδοχικά παιχνίδια που μέτρησαν τέσσερις ισοπαλίες , δυο ήττες και έναν αποκλεισμό στο Κύπελλο Αγγλίας από την Λέστερ στην παράταση.

Οι “Λεπίδες” προσπαθούν να συνέλθουν από την 6άρα που δέχτηκαν την περασμένη Δευτέρα από την Άρσεναλ μέσα στο σπίτι τους σπάζοντας ένα μεγάλο αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της Premier League ενώ και η εικόνα του κόσμου να αποχωρεί από τις εξέδρες του Brammal Lane πριν καν λήξει το πρώτο ημίχρονο , με το σκορ τότε στο 5-0, δεν ήταν κολακευτική για τον σύλλογο.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως έχουν δεχτεί 72 (!) γκολ στην Premier League στην τρέχουσα σεζόν, πως είναι ουραγοί στην βαθμολογία και στο -11 από την 17η Νότιγχαμ Φόρεστ με απολογισμό μακριά από την έδρα τους: 1-2-10 και 10-30 τέρματα.

Προϊστορία: Ανάμεικτα αποτελέσματα στα τρία πιο πρόσφατα μεταξύ τους αποτελέσματα με γηπεδούχο την Μπόρνμουθ αλλά στο αντίστοιχα πιο πρόσφατο στις 2/10/21 τα “κεράσια” είχαν κερδίσει με 2-1 για την Championship.

* Δίνω ξεκάθαρα προβάδισμα στους γηπεδούχους και για να ανεβάσω λίγο την απόδοση θα ποντάρω στο combo του Άσου με το Over 1,5 σε απόδοση 1,50. 

(Visited 559 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x