ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

La Liga: Βαλένθια – Χετάφε

La Liga: Βαλένθια – Χετάφε
Spread the love

Η Βαλένθια μάχεται για να μπορέσει μετά από καιρό να βρεθεί σε ευρωπαϊκές θέσεις ενώ η Χετάφε φαίνεται να μην ανησυχεί για την κατηγορία και παίζει ανοιχτά .

Η Βαλένθια στο τελευταίο ματς κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 κόντρα στην Ρεάλ εντός ε΄δρας αλλά τελικά παραλίγο να χάσει το ματς . Αφού η Ρεάλ κατάφερε να ισοφαρίσει και ενώ πέτυχε γκολ με τον Μπέλιγχαμ στις καυηστε΄ρησει ο διαιτητής το ακύρωσε γιατί είχε σφυρίξει την λήξη του ματς ενόσω η μπάλα ήταν στον αέρα!!!.

Με τον βαθμό αυτό η Βαλένθια έπιασε τους 37 στην ένατη θέση αλλά έχει μείνει πίσω από την Μπέτις και την Σοσιεδαδ που μάχονται για την 6η που οδηγεί στην Ευρώπη .

Μετρά 10 νίκες – 7 ισοπαλίες και 9 ήττες ενώ έχει πετύχει 31 γκολ και έχει δεχθεί άλλα τόσα .

Από την άλλη η Χετάφε όπως και η Βαλένθια δεν έχει νικήσει στα 3 τελευταία ματς και ενώ είχε προηγηθεί με κεφαλιά του Μαξίμοβιτς κόντσα στην Λας Πάλμας δεν κατάφερε να την νικήσει κει έμεινε και αυτή στην ισοπαλία με 3-3 εντός έδρας .

Βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς και έχει 8 νίκες – 11 ισοπαλίες και 8 ήττες . Έχει πετύχει 36 γκολ και έχει δεχθεί 41.

Στην παράδοση του ματς και στον πρώτο γύρο η Χετάφε είχε νικήσει με 1-0 την Βαλένθια ενώ και πέρυσι είχε νικήσει με 1-0 εντός έδρας αλλά εκτός έδρας είχε δεχθεί μεγάλη ήττα με 5-1 .

Την περίοδο 2021-22 η Χετάφε είχε έρθει ισόπαλη με 0-0 εντός και είχε χάσει στο Λεβάντε με 1-0 .

Τελευταία φορά που η Χετάφε νίκησε την Βαλένθια εκτός έδρας ήταν το 2018 με 2-1 .

Πρόταση : γκολ – γκολ

(Visited 264 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x