ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια – Ντεπορτίβο Ριέστρα

Αργεντινή: Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια – Ντεπορτίβο Ριέστρα
Spread the love

Ντέρμπι νεοφώτιστων στο «Χουάν Μπαουτίστα Γκαργκαντίνι» της Μεντόσα, ανάμεσα στην τοπική Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια και τη Ντεπορτίβο Ριέστρα, μάλιστα και παραμονής, καθώς οι δύο ομάδες είναι με το καλημέρα στην προτελευταία και την τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας αντίστοιχα.  

Να σημειωθεί πως η Λίγκα Προφεσιονάλ συνεχίζεται και φέτος με τον ίδιο τρόπο, με την Κόπα Ντε Λα Λίγκα και το κανονικό πρωτάθλημα, με τις δύο νικήτριες στην συνέχεια να παίζουν στον τελικό. Οι 28 ομάδες χωρισμένες σε δύο ομίλους των δεκατεσσάρων στην Κόπα Ντε Λα Λίγκα, με τις τέσσερις πρώτες να παίρνουν την πρόκριση για τα πλέι οφ και τα χιαστί νοκ άουτ. Υποβιβασμός επίσης για την ουραγό της συνολικής βαθμολογίας και την τελευταία ομάδα της ειδικής.

Ελπιδοφόρο το ξεκίνημα της Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της φετινής διοργάνωσης, καθώς μετά το άδικο, τουλάχιστον βάσει εικόνας, 0-1 της πρεμιέρας στο «Χουάν Μπαουτίστα Γκαργκαντίνι» από την Ιντεπεντιέντε, ακολούθησε το 3-2 στη Λα Πλάτα σε βάρος της τοπικής Χιμνάσια και το 2-0 φιλοξενώντας την Ουρακάν. Απότομη προσγείωση όμως στην συνέχεια για τη νεοφώτιστη ομάδα από τη Μεντόσα, καθώς ακολούθησαν έξι συνεχόμενες ήττες, μετά και το πρόσφατο 0-2  της περασμένης εβδομάδας στο «Μονουμεντάλ» από τη «μεγάλη» Ρίβερ Πλέιτ.

Στην αντίπερα όχθη, τέσσερις βαθμοί για τη Ντεπορτίβο Ριέστρα στην φετινή διοργάνωση, αλλά ουραγός στην ειδική βαθμολογία, μετά το 0-1 της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας την Ταγέρες. Ανώτερη η Ντεπορτίβο Ριέστρα στο πρώτο ημίχρονο στο ματς με την Ταγέρες, στο οποίο πάντως βρέθηκε πίσω στο σκορ, κόντρα στην ροή του αγώνα, από πέναλτι στο δέκατο έβδομο λεπτό. Αλλαγή σκηνικού όμως στην επανάληψη, με τη Ντεπορτίβο Ριέστρα αδικαιολόγητα παθητική και την Ταγέρες με σημαντικές ευκαιρίες αλλά εκνευριστικά άστοχη.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια και μία για τη Ντεπορτίβο Ριέστρα, στις τρεις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στη Μεντόσα.

Απαγορευτική η προσέγγιση σημείου, μιλώντας για ντέρμπι παραμονής μεταξύ δύο απρόβλεπτων, σχεδόν ισάξιων και φυσικά νεοφώτιστων ομάδων.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 1.165 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x