ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Μπάνφιλντ – Βέλεζ   

Αργεντινή: Μπάνφιλντ – Βέλεζ   
Spread the love

Ιδιαίτερα αμφίρροπη η αναμέτρηση στο «Φλορένσιο Σολά», καθώς η Μπάνφιλντ τρέχει αήττητο πέντε αγωνιστικών και η Βέλεζ έξι, με τις δύο ομάδες να θέλουν να ανέβουν ακόμα περισσότερο βαθμολογικά τόσο στον 1ο όμιλο όσο και γενικότερα στην συνολική βαθμολογία.

Να σημειωθεί πως η Λίγκα Προφεσιονάλ συνεχίζεται και φέτος με τον ίδιο τρόπο, με την Κόπα Ντε Λα Λίγκα και το κανονικό πρωτάθλημα, με τις δύο νικήτριες στην συνέχεια να παίζουν στον τελικό. Οι 28 ομάδες χωρισμένες σε δύο ομίλους των δεκατεσσάρων στην Κόπα Ντε Λα Λίγκα, με τις τέσσερις πρώτες να παίρνουν την πρόκριση για τα πλέι οφ και τα χιαστί νοκ άουτ. Υποβιβασμός επίσης για την ουραγό της συνολικής βαθμολογίας και την τελευταία ομάδα της ειδικής.

Επιβλητικό 3-0 την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Ατλέτικο Τουκουμάν, με τη Μπάνφιλντ αήττητη όπως προαναφέρθηκε για πέντε συνεχόμενες αγωνιστικές, πανηγυρίζοντας ταυτόχρονα το δεύτερο της τρίποντο στην φετινή διοργάνωση αλλά και το πρώτο της «διπλό». Στην 10η θέση επίσης, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, του 1ου ομίλου και με στόχο να μην χάσει την επαφή της τόσο με τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ όσο και με αυτές στην συνολική βαθμολογία που οδηγούν στις διεθνείς διοργανώσεις της Λατινικής Αμερικής.  Ανάλογοι οι στόχοι και της Βέλεζ,  η οποία τρέχει αήττητο έξι αγωνιστικών μετά το 1-0 της περασμένης εβδομάδας φιλοξενώντας την Ροζάριο και η οποία, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, βρίσκεται στην 7η θέση του 1ου ομίλου.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για τη Μπάνφιλντ, μία για την Βέλεζ και μία ισοπαλία, στις πέντε μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Φλορένσιο Σολά».

Δύο ομάδες που ξεκίνησαν άσχημα, αλλά βελτιώθηκαν αισθητά το τελευταίο διάστημα και δύο ομάδες με πείσμα και εγωισμό που θα διεκδικήσουν μέχρι τέλος πλέι οφ και έξοδο στις διεθνείς διοργανώσεις της Λατινικής Αμερικής, ιδιαίτερα η Μπάνφιλντ από την στιγμή που στον πάγκο είναι ένας προπονητής που δεν τα παρατάει (Φαλσιόνι).

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 933 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x