ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ουρουγουάη: Σέρο Λάργκο – Ράμπλα Τζούνιορς     

Ουρουγουάη: Σέρο Λάργκο – Ράμπλα Τζούνιορς     
Spread the love

Στο «Αρχιτέκτο Αντόνιο Ελευθέριο Ουμπίγια» του Μέλο, το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος του πρωταθλήματος Απερτούρα της Ουρουγουάης, με την τοπική Σέρο Λάργκο να φιλοξενεί τη νεοφώτιστη Ράμπλα Τζούνιορς.

Τρία πρωταθλήματα στην Ουρουγουάη, το Απερτούρα, το Κλαουσούρα και το Intermedio ενδιάμεσα αυτών, σημειώνοντας πως υπάρχει ειδική βαθμολογία με το σύνολο των βαθμών και των τριών, που καθορίζει τις ομάδες που θα αγωνιστούν στις διεθνείς διοργανώσεις της Λατινικής Αμερικής και αυτές που θα υποβιβαστούν. Άξιο αναφοράς, πως η ομάδα που θα βρεθεί στην 1η θέση της ειδικής βαθμολογίας, κερδίζει την απευθείας συμμετοχή της στον τελικό των πλέι οφ για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα με αντίπαλο τη νικήτρια του ημιτελικού, όπου αναμετρώνται οι δύο ομάδες που πήραν την πρωτιά σε Απερτούρα και Κλαουσούρα.

Τέσσερις βαθμοί για την Σέρο Λάργκο σε τρία ματς στο φετινό Απερτούρα, με την ομάδα του Μέλο «θύμα» ανατροπής στο 1-2 της πρεμιέρας στο «Αρχιτέκτο Αντόνιο Ελευθέριο Ουμπίγια» από τη «μεγάλη» Πενιαρόλ, στο 0-0 ακολούθως φιλοξενώντας την Φένιξ, σπάζοντας πάντως το ρόδι με το υπέρ της 2-1 στην έδρα της νεοφώτιστης Μιραμάρ. Εκτός συνόρων, 0-2 στο νοκ άουτ «εμφύλιο» της Ουρουγουάης στο ουδέτερο «Σεντενάριο» από την Ράσινγκ Μοντεβιδέο και αποκλεισμός μεσοβδόμαδα στον 1ο γύρο του φετινού Κόπα Σουνταμερικάνα. Στον αντίποδα, ουραγός με το καλημέρα στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού η νεοφώτιστη Ράμπλα Τζούνιορς, κάτι πάντως που θεωρητικά την αδικεί, καθώς έχει μόλις ένα ματς στο Απερτούρα, το 0-3 φιλοξενώντας τη «μεγάλη» Πενιαρόλ.

Προϊστορία: Επικράτηση με 5-1 για την Σέρο Λάργκο το 2019, ενώ 2-2 το 2015, σε δύο ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Ράμπλα Τζούνιορς.

Προβάδισμα στο σετ των τιμών στην Σέρο Λάργκο, καθαρά λόγω έδρας κατά την προσωπική μου εκτίμηση, καθώς είναι απρόβλεπτη, τουλάχιστον βάσει εικόνας και αποτελεσμάτων. Ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, κρατώντας επιφυλακτική στάση, καθώς δε μπορεί να κριθεί το αγωνιστικό προφίλ της νεοφώτιστης Ράμπλα Τζούνιορς μόνο από ένα ματς στο Απερτούρα, όταν μάλιστα ο βαθμός δυσκολίας είναι πολύ μεγάλος έχοντας απέναντι την Πενιαρόλ.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 945 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x