Champions League ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League : Αρσεναλ-Πόρτο

Champions League : Αρσεναλ-Πόρτο
Spread the love

Το 1-0 του πρώτου αγώνα φέρνει μικρό προβάδισμα στην Πόρτο με την Αρσεναλ να ψάχνει τη νίκη  με ένα γκολ  και πάνω σε διαφορά.

Οι Λονδρέζοι υπέστησαν σοκ στο πρώτο παιχνίδι δεχόμενοι το γκολ απο τον Γκαλένο και μάλιστα προς το τέλος του αγώνα . Στο αγωνιστικό κομμάτι , η ομάδα του Αρτέτα  έχει μετρήσει τρεις νίκες σερί στο Πρωτάθλημα κόντρα σε Νιούκαστλ(4-1) ,Σέφιλντ Γιουν .(0-6) και Μπρέντφορντ (2-1).  Μάλιστα με το τελευταίο αποτέλεσμα και το 1-1 στο Λίβερπουλ-Σίτι, οι “Κανονιέρηδες” έπιασαν κορυφή.

Σε σχέση με το πρώτο ματς  οι Χεσούς- Παρτει και Ζιντσένκο επιστρέφουν  σε δράση ,αμφίβολοι ,ωστόσο , είναι οι Μαρτινέλι και Τομιγιάσου . Μάλιστα ο πρώτος δύσκολα θα παίξει, αλλά η απόφαση θα παρθεί την τελευταία στιγμή.

Η Πόρτο, από την άλλη, είναι στο -7 απο την Σπόρτιγκ και ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα που θα της δώσει την πρόκριση. Μετά το 1-0 στο πρώτο ματς η ομάδα του Κονσεισάο  έφερε 1-1 με τη Ζίλ Βιθέντε, εκτός έδρας, ενώ κέρδισε Σάντα Κλαρα (1-2) ,Μπενφίκα (5-0) και Μορειρένσε (0-3) .

Στο Τσάμπιονς Λιγκ, φέτος έχει δύο διπλά και τρία ματς Over ,έχοντας χάσει απο την Μπαρτσελόνα(2-1),ενώ κέρδισε Σαχτάρ (1-3) και Αντβέρπ(1-4).΄Αγωνιστικά και σε σχέση με το πρώτο ματς θα αγωνιστεί ο φορ Ταρέμι.

Προϊστορία: Στα τρία πιο πρόσφατα μεταξύ τους η Αρσεναλ έχει κερδίσει  ισάριθμες φορές (2-0 ,4-0 και 5-0 αντίστοιχα). 

Εκτίμηση: Αναμέτρηση στην οποία η Αρσεναλ είναι το ξεκάθαρο φαβορί όχι μόνο για νίκη αλλά και για πρόκριση. 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1/over 2.5 

(Visited 151 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x