ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Σεντράλ Κόρδοβα – Μπελγράνο   

Αργεντινή: Σεντράλ Κόρδοβα – Μπελγράνο   
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο «Αλφρέντο Τερέρα» του Σαντιάγκο Ντελ Εστέρο, ανάμεσα στην τοπική Σεντράλ Κόρδοβα και τη Μπελγράνο, καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται χαμηλά στην συνολική βαθμολογία και θέλουν λογικά να αποφύγουν τις περιπέτειες.

Να σημειωθεί πως η Λίγκα Προφεσιονάλ συνεχίζεται και φέτος με τον ίδιο τρόπο, με την Κόπα Ντε Λα Λίγκα και το κανονικό πρωτάθλημα, με τις δύο νικήτριες στην συνέχεια να παίζουν στον τελικό. Οι 28 ομάδες χωρισμένες σε δύο ομίλους των δεκατεσσάρων στην Κόπα Ντε Λα Λίγκα, με τις τέσσερις πρώτες να παίρνουν την πρόκριση για τα πλέι οφ και τα χιαστί νοκ άουτ. Υποβιβασμός επίσης για την ουραγό της συνολικής βαθμολογίας και την τελευταία ομάδα της ειδικής.

Επικράτηση με 1-0 την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Λανούς, με την Σεντράλ Κόρδοβα όχι μόνο να πανηγυρίζει το πρώτο της «διπλό» στην φετινή διοργάνωση, αλλά να παίρνει ταυτόχρονα ανάσα τόσο στην συνολική όσο και στην ειδική βαθμολογία, καθώς βρίσκεται σε αμφότερες αρκετά χαμηλά. Στην άλλη πλευρά, 1-1 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας τη Ντεφένσα, με τη Μπελγράνο να αποφεύγει την ήττα ισοφαρίζοντας με πέναλτι του Πασερίνι στο εβδομηκοστό δεύτερο λεπτό. Στην προτελευταία θέση πάντως του 2ου ομίλου με πλάτη μόνο την Τίγκρε και αρκετά χαμηλά στην συνολική βαθμολογία.

Προϊστορία: Επικράτηση με 1-0 για τη Μπελγράνο στο ματς του περσινού πρωταθλήματος, το οποίο είναι και το μοναδικό ανάμεσα στις δύο ομάδες την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Σεντράλ Κόρδοβα.

Απαγορευτική η προσέγγιση σημείου, μιλώντας για μονομαχία δύο σχεδόν  ισάξιων και με το ίδιο στόχο ομάδων.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 747 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x