ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Λιμπερταδόρες: Παλεστίνο – Νασιονάλ Ασουνσιόν

Κόπα Λιμπερταδόρες: Παλεστίνο – Νασιονάλ Ασουνσιόν
Spread the love

Στο ουδέτερο «Ελ Τενιέντε» της Ρανκάγκουα, το γήπεδο της Ο΄Χίγκινς και όχι στην φυσική έδρα της Παλεστίνο, το «Λα Σιστέρνα» του Σαντιάγκο, ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόπα Λιμπερταδόρες, με την ομάδα της Χιλής να έχει σημαντικό προβάδισμα, μετά το 2-0 στην πρώτη μονομαχία τους στην Παραγουάη.

Να σημειωθεί, πως στον 3ο προκριματικό γύρο της φετινής διοργάνωσης δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ και πως σε περίπτωση επικράτησης της Νασιονάλ Ασουνσιόν με οποιοδήποτε σκορ αλλά με δύο τέρματα διαφορά, ακολουθεί απευθείας  η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα βρεθεί στην φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ η αποκλεισμένη σε αυτούς του Σουνταμερικάνα. Φλύαρη στο πρώτο ματς στην Ασουνσιόν η Νασιονάλ, με την σαφώς πιο ουσιαστική Παλεστίνο να την «τιμωρεί» στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου στις δύο φορές που πέρασε την σέντρα, με το διαγώνιο εντός περιοχής σουτ του Καράσκο στο σαράντα επτά και το πλασέ από το ύψος περίπου του πέναλτι του Σόσα στο πενήντα.

Δύο νίκες στον προηγούμενο γύρο για την Παλεστίνο σε βάρος της Πορτουγκέσα, με τους «άραβες» να επικρατούν 2-1 τόσο στην πρώτη μονομαχία τους στην Βενεζουέλα, όσο και στον επαναληπτικό στην Χιλή. Στην άλλη πλευρά, ανατροπή από τη Νασιονάλ Ασουνσιόν στον 1ο προκριματικό σε βάρος της Άουκας, καθώς ηττήθηκε 0-1 στο πρώτο ματς στο Εκουαδόρ, αλλά επικράτησε 3-0 στον επαναληπτικό στην πρωτεύουσα της Παραγουάης. Έκπληξη ακολούθως στον 2ο προκριματικό γύρο, καθώς όντας αουτσάιντερ κόντρα στην Ατλέτικο Νασιονάλ, επικράτησε 1-0 αρχικά στην Ασουνσιόν και 3-0 στον επαναληπτικό στο Μεντεγίν.

Προϊστορία: Μία νίκη για την Παλεστίνο και τρεις ήττες, σε τέσσερα ματς στην ιστορία της φιλοξενώντας ομάδες της Παραγουάης, ενώ επικράτηση με 3-1 για τη Νασιονάλ Ασουνσιόν το 2015 σε βάρος της Κονσεπσιόν, στη μοναδική της επίσκεψη στο παρελθόν στην Χιλή.

Το σκορ του πρώτου αγώνα δίνει σημαντικό προβάδισμα στην Παλεστίνο και υποχρεώνει τη Νασιονάλ Ασουνσιόν να ρισκάρει και φυσικά να δώσει χώρους.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 1.040 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x