ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 2 (Επιλογές)

Λιγκ 2 (Επιλογές)
Spread the love

Επιλογές απο τη Λιγκ 2 με ένα σημείο να φαίνεται δυνατό..Ο άσος της Κρου αλλά σσε συνδυασμό με ειδικό.

Κρου-Σάτον

Σε αγωνιστική κρίση βρίσκεται η Κρου που έχει χάσει  τα δύο τελευταία ματς με Μόρκαμπ(2-3) και Ντονκάστερ(2-0)  αρχίζοντας να απομακρύνονται απο  την  πρώτη τριάδα.  Το ματς είναι κάτι παραπάνω απο κρίσιμο, στη μάχη για την άνοδο.  Εντός έδρας μετρά 3-1-2.

Η Σάτον, από την άλλη,  είναι τελευταία και  στο -5 από τη σωτηρία. Και πως να μην είναι εκεί όταν έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία 14 παιχνίδια της(1-7-6) ,με το τρίποντο να είναι απέναντι στη Νότς Κάουντι(3-4). Εκτός  έδρας  μετρά 1-2-4 στα τελευταία 7 παιχνίδια που έχει  δώσει.

Προϊστορία:  1-0  τo 2022

Εκτίμηση:  Ματς σημαντικό και για τις δύο ωστόσο η Κρου είναι καλύτερη σαν ομάδα . 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1/Over 1.5

 

Γκρίμσμπι-Ντονς

Αήττητη στα τελευταία τέσσερα ματς η γηπεδούχος (1-3-0)  με ισάριθμα Under  και δύο απο αυτά στα 2-3 τέρματα. Κέρδισε, εντός, τη Φόρεστ Γκριν και έφερε τρεις ισοπαλίες, εκτός έδρας, με Μόρκαμπ-Γουίμπλετον και Σάτον. Εντός  έδρας και πριν την τελευταία νίκη με την Φόρεστ Γκριν είχε πέντε ήττες και μία ισοπαλία.

Οι Ντόνς νίκησαν τη Σάλφορντ με 3-1, εντός έδρας και αυτή ήταν η 3η τους νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς. Δύο εντός και μία εκτός.  Μετρά 5-1-3 εκτός έδρας με τρία απο τα τέσσερα πιο πρόσφατα να έχουν επιβεβαιώσει το Over 2.5.

Προϊστορία: 2-1-3 ,αλλά 2-0-0 από το 19 και έπειτα

Εκτίμηση: Αν και το φαβορί είναι οι Ντόνς , η επιλογή μου  θα είναι το γκολ γκολ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ

 

Ρέξαμ-Χαρογκέιτ

Σαν να αρχίζει να ξυπνάει η Ρέξαμ η οποία  πήρε  την ισοπαλία στη Φόρεστ Γκριν (1-1) και κέρδισε την Ακρινγκτον με 4-0 και 1-3 τη Μόρκαμπ.  Πλέον στρογγυλοκάθεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και καλείται να μην κάνει γκέλες  καθώς οι Ντονς  περιμένουν  στη ..γωνία όντας στο -2 . Εντός έχει 14-2-2 και   9-0-1 στα τελευταία 10 .

Η Χαρογκέιτ, από την άλλη,  όντας χωρίς νίκη  στα τελευταία έξι παιχνίδια (0-2-4) έχει πέσει από την 7η θέση στην 14η και στο -6 απο τα πλέι οφ.  Από το 9-2 και μετά ,στην ήττα από την Μάνσφιλντ, την έχει πάρει η κάτω βόλτα. Εκτός έδρας έχει 3-4-1.

Προϊστορία: Από το 2017 και το τελευταίο διπλό η Ρέξαμ έχει 2-1-0 ,με τα τρία ματς στα 2-3 τέρματα.

Εκτίμηση: Αν και το Over  γράφεται και ακούγεται έντονα…προσωπικά θα πάω με το γκολ γκολ…

Προταση: Γκολ-γκολ.

Από τα υπόλοιπα.

Νιουπορτ-Μόρκαμπ γκολ γκολ

Γουόλσολ-Μπάροου Over

 

 

(Visited 439 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x