ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ: Ατλέτικο Μαδρίτης- Ιντερ

Τσάμπιονς Λιγκ: Ατλέτικο Μαδρίτης- Ιντερ
Spread the love

Στο  “Γουάντα Μετροπολιτάνο” , η Ατλέτικο Μαδρίτης  υποδέχεται την Ιντερ στη ρεβάνς της ήττας της με 1-0 στο Μιλάνο.

Οι “Ρόχιμπλάνκος”  του Τσόλο Σιμεόνε, έχουν μόλις  μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Κατάφεραν να κερδίσουν   τη Μπέτις με 2-1 ,αλλά έχασαν απο τις Ιντερ-Μπιλμπάο και  το Σάββατο απο την Κάντιθ. Και στις τρεςι ήττες δεν έχουν σκοράρει.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ μετρούν 4-2-1 ,ενώ εντός έδρας έχουν τρεις σερί νίκες  φέτος αλλά και 5-3-0 στα 8 πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχουν παίξει. Αγωνιστικά, ο Γκριεζμλάν είναι τραυματίας και η πιθανότητα συμμετοχής του είναι μηδαμινή. Αμφίβολος ο στόπερ Χιμένεθ και εκτός οι Λεμάρ-Αθπιλικουέτα-Μάρκος Πάουλο -Βιτόλο.

Η Ιντερ, απο την άλλη μεριά ,είναι 15 παιχνίδια αήττητη (14-1-0) σε όλες τις διοργανώσεις. Σε εξαιρετική κατάσταση η ομάδα του Ιντζάγκι ο οποίος  πολύ δύσκολα δεν θα αναδειχθεί πρωταθλητής έχοντας τη διαφορά στο +16 απο την δεύτερη Μίλαν.

Τελευταία αποτυχία ο αποκλεισμός απο τη Μπολώνια στο Κύπελλο(1-2).  Από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και την ήττα  απο τη Σιτι μετρά 4-3-0 έχοντας δύο ισοπαλίες με Μπενφίκα και Σοσιεδάδ εκτός έδρας και το διπλό στο Ζάλτσμπουργκ.

Αγωνιστικά σημαντικότατη η απουσία του σκόρερ του πρώτου ματς Αρναούτοβιτς, ενώ αμφίβολοι οι Σένσι και Κουαδράδο.

 

Προϊστορία: Ξέχωρα απο το πρώτο ματς, υπάρχει ένα παιχνίδι για το Ιnternacional Cup(2018 ,0-1 η Ιντερ) και το σούπερ καπ του 2010 όπου η Ατλέτικο κέρδισε με 2-0

Εκτίμηση: Η Ατλέτικο δεν είναι καλά, αλλά τέτοια ματς ξυπνάνε ομάδες που εμπνεονται απο πάθος όπως το κάνει η Ατλέτικο του Σιμεόνε. Η Ιντερ ,από την άλλη, είναι μία ομάδα που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα

ΠΡΟΤΑΣΗ: Under

(Visited 476 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x