ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Champions League

Champions League: Μπαρτσελόνα-Νάπολι

Champions League: Μπαρτσελόνα-Νάπολι
Spread the love

Ματς με δεδομένο φαβορί(Μπαρτσελόνα) απέναντι σε μία Νάπολι που μοιάζει απειλητική αλλά δεν είναι και εύκολο να ανταποκριθεί στη Βαρκελώνη έχοντας το 1-1 της Ιταλίας ως παρακαταθήκη.

 

Στη Βαρκελώνη,οι Καταλανοί θέλουν να περάσουν στην 8άδα και να μπουν στην τελική ευθεία  της διοργάνωσης.  Είναι αήττητοι στα τελευταία 8 παιχνίδια- (5-3-0) – με πιο πρόσφατο το δύσκολο 1-0 επί της Μαγιόρκα ( Ο 16 χρονος Γιαμάλ ο σκόρερ) και χωρίς να δεχτούν γκολ στα τελευταία τρία .

Στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ και τη φάση των ομίλων  έκανε τρείς νίκες  επί Αντβέρπ-Σαχτάρ και Πόρτο  ενώ έχει χάσει μόλις ένα απο τα 8 παιχνίδια εντός στη διοργάνωση (0-3 απο την Μπάγερν). Αγωνιστικά ,το πρόβλημα ακούει στο όνομα Φεράν Τόρες που θα είναι εκτός.

Η Νάπολι, απο την άλλη, μπορεί να είναι αήττητη σε έξι ματς σε όλες τις διοργανώσεις  αλλά με τρείς νίκες και τρεις ισοπαλίες. Αγαπημένο της σκόρ ,το 1-1  που το  έχει επιβεβαιώσει στα τέσσερα απο τα έξι πιο πρόσφατα. 2-2-2  στα τελευταία έξι παιχνίδια.

Πιο πρόσφατο το 1-1 με το Τορίνο, στο Μαραντόνα(σκόρερ ο Κβαρατσκέλια)  ,ενώ ο Ιταλός  Καλτσόνα δεν έχει προβλήματα πλην παικτών που είναι εκτός λίστας(Ζιελίνσκι-Ντεντόνκερ-Ντέμε). Επιστρέφει ο ατόπερ Ραχμάνι.

Προϊστορία: 1-1-0 με γηπεδούχο την Μπαρτσελόνα σε όλες τις διοργανώσεις και όλα στο γκολ (1-1 ,3-1)

Εκτίμηση: Το ματς ξεκινάει απο το γκολ γκολ .Απο κει και πέρα θα πάω  με πιθανούς σκόρερ Ζοάο Φέλιξ ,Λεβαντόφσκι και Οσιμεν

(Visited 524 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x