ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Concacaf Champions Cup: Πατσούκα – Φιλαντέλφεια   

Concacaf Champions Cup: Πατσούκα – Φιλαντέλφεια   
Spread the love

Στο «Χιντάλγκο» ο επαναληπτικός ανάμεσα στην Πατσούκα και την Φιλαντέλφεια για την φάση των «16» της φετινής διοργάνωσης, με τις δύο ομάδες να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς μετά την προ μίας εβδομάδας λευκή ισοπαλία στην πρώτη μονομαχία τους στην Πενσυλβάνια.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στην συγκεκριμένη διοργάνωση έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ και πως μοναδική περίπτωση οι δύο ομάδες να οδηγηθούν σε παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι, μόνο με νέα λευκή ισοπαλία. Η ομάδα επίσης που θα προκριθεί, θα βρεθεί αντιμέτωπη στα προημιτελικά με τη νικήτρια του Ρόμπιν Χουντ – Ερεδιάνο.

Το σημερινό θα είναι το δεύτερο ματς της Πατσούκα στην φετινή διοργάνωση, καθώς βρέθηκε απευθείας στην φάση των «16», σε αντίθεση με την ομάδα της Φιλαντέλφεια που πήρε μια δραματική πρόκριση στον προηγούμενο γύρο σε βάρος της Ντεπορτίβο Σαπρίσα. Πιο συγκεκριμένα, ανατροπή στο υπέρ 3-2 στην πρώτη μονομαχία τους στην Κόστα Ρίκα, ενώ 3-3 στον επαναληπτικό στο γήπεδο της, ισοφαρίζοντας και αποφεύγοντας την παράταση και της περιπέτειες στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο πρώτο μεταξύ τους ματς, περισσότερες πάντως και πιο σημαντικές για την Πατσούκα, με την ομάδα της Φιλαντέλφεια όμως πολύ επικίνδυνη σε κάθε της αντεπίθεση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Πατσούκα και μία ισοπαλία, σε τέσσερα ματς στην ιστορία της φιλοξενώντας ομάδες των Ηνωμένων Πολιτειών. Μία ισοπαλία και μία ήττα για την ομάδα της Φιλαντέλφεια, στις δύο προηγούμενες επισκέψεις της στο Μεξικό.

Να πω την αλήθεια πρώτη μου σκέψη ήταν ο «άσος». Παρ’ όλα αυτά, απρόβλεπτη η Πατσούκα  και ομάδα που δεν φοβάται να παίξει ανοιχτά η Φιλαντέφλεια, με επιλογή μου ειδικό στοίχημα τερμάτων στο μεταξύ τους επαναληπτικό.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 842 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x