ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Concacaf Champions Cup: Τίγκρες – Ορλάντο  

Concacaf Champions Cup: Τίγκρες – Ορλάντο  
Spread the love

Στο «Ουνιβερσιτάριο» ο επαναληπτικός ανάμεσα στην Τίγκρες και το Ορλάντο για την φάση των «16» της φετινής διοργάνωσης, με τις δύο ομάδες να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς μετά την προ μίας εβδομάδας λευκή ισοπαλία στην πρώτη μονομαχία τους στην Φλόριντα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στην συγκεκριμένη διοργάνωση έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ και πως μοναδική περίπτωση οι δύο ομάδες να οδηγηθούν σε παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι, μόνο με νέα λευκή ισοπαλία. Η ομάδα επίσης που θα προκριθεί, θα βρεθεί αντιμέτωπη στα προημιτελικά με τη νικήτρια του Κολόμπους Χιούστον.

Πρόκριση σε βάρος της ομάδας του Βανκούβερ στον προηγούμενο γύρο για την Τίγκρες, η οποία μετά το 1-1 στην πρώτη τους μονομαχία στην Βικτώρια, επικράτησαν 3-0 στον επαναληπτικό στο «Ουνιβερσιτάριο». Τελευταίο αγωνιστικό δείγμα, το πρόσφατο 0-2 του πρωταθλήματος στο «Αζτέκα» από την Αμέρικα. Στον αντίποδα, δύο νίκες σε βάρος της καναδικής, Κάβαλρι, στον προηγούμενο γύρο για την ομάδα του Ορλάντο, η οποία επικράτησε 3-0 στην Βικτώρια και 3-1 ακολούθως στον επαναληπτικό στην Φλόριντα. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο πρώτο μεταξύ τους ματς, με το 0-0 όμως να μην αλλάζει παρά τις προσπάθειες τόσο της ομάδας του Ορλάντο όσο και της Τίγκρες.

Προϊστορία: Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες και πέρσι στην φάση των «16», με την Τίγκρες να πανηγυρίζει την πρόκριση λόγω τους εκτός έδρας γκολ στο μεταξύ τους 1-1 στον επαναληπτικό στην Φλόριντα, μετά το 0-0 στην πρώτη μονομαχία τους στο «Ουνιβερσιτάριο».

Λεπτές οι ισορροπίες στο συγκεκριμένο ζευγάρι, κάτι που φάνηκε και στο πρώτο ματς, όσο και στις δύο μονομαχίες τους στην ίδια φάση στην περσινή διοργάνωση, όπου η Τίγκρες πήρε την πρόκριση στις λεπτομέρειες. Παρ’ όλα αυτά, εκτίμηση μου, πως η Τίγκρες έχει και πάλι το προβάδισμα και μπορεί, εύκολα ή δύσκολα φέτος να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα.

Εκτίμηση:  1

(Visited 822 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x