ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Λιμπερταδόρες: Κόλο Κόλο – Τρινιντένσε  

Κόπα Λιμπερταδόρες: Κόλο Κόλο – Τρινιντένσε  
Spread the love

Στο «Μονουμεντάλ» του Σαντιάγκο ο επαναληπτικός ανάμεσα στην Κόλο Κόλο και την Τρινιντένσε για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόπα Λιμπερταδόρες, με τις δύο ομάδες να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς μετά την προ μίας εβδομάδας ισοπαλία με 1-1 στην πρώτη μονομαχία τους στην Παραγουάη.

Να σημειωθεί, πως στον 3ο προκριματικό γύρο της φετινής διοργάνωσης δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ και πως σε περίπτωση νέας ισοπαλίας ανάμεσα στην Κόλο Κόλο και την Τρινιντένσε ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα βρεθεί στην φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ η αποκλεισμένη σε αυτούς του Σουνταμερικάνα.

Επιτυχία και μόνο για την «πρωτάρα» Σπορτίβο Τρινιντένσε όχι μόνο η παρουσία της στα προκριματικά της φετινής διοργάνωσης, αλλά και το ότι πραγματοποίησε την έκπληξη στον προηγούμενο γύρο, έστω και με σύμμαχο την τύχη, κόντρα στην Ελ Νασιονάλ από το Εκουαδόρ (1-1, 1-0). Στον αντίποδα, πρόκριση σε βάρος της Γοδόι Κρουζ στον 2ο προκριματικό για την Κόλο Κόλο, η οποία έδειξε χαρακτήρα στις δύο σκληρές τους μονομαχίες (1-0, 0-0). Πιο απειλητική η Κόλο Κόλο στο πρώτο ημίχρονο στο ματς στην Παραγουάη, με την Τρινιντένσε όμως μπροστά στο σκορ, κόντρα στην ροή του αγώνα, με ένα βολέ του Σαλσέδο από το ύψος περίπου του πέναλτι στο τριακοστό έκτο λεπτό. Πιο μοιρασμένο πάντως το ματς στην επανάληψη, με ευκαιρίες εκατέρωθεν, με την Τρινιντένσε μάλιστα να έχει ένα δοκάρι πριν την ισοφάριση της Κόλο Κόλο στο εξήντα.

Προϊστορία: Εννέα νίκες για την Κόλο Κόλο, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες, σε 14 ματς στην ιστορία της φιλοξενώντας ομάδες της Παραγουάης, ενώ «παρθενική» επίσκεψη της Τρινιντένσε στην Χιλή.

Φαβορί στο σετ των τιμών η Κόλο Κόλο, με το 1,30 που την συνοδεύει όμως προσωπικά να μη με καλύπτει για τέτοιας σημασίας ματς στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 962 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x