ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Λιμπερταδόρες: Μπραγκαντίνο – Μποταφόγκο  

Κόπα Λιμπερταδόρες: Μπραγκαντίνο – Μποταφόγκο  
Spread the love

Στο «Ναμπιζάο» της Μπραγάνσα ο δεύτερος «εμφύλιος» της Βραζιλίας ανάμεσα στη Μπραγκαντίνο και τη Μποταφόγκο για τον 3ο προκριματικό γύρο της φετινής διοργάνωσης, με την ομάδα του Ρίο να έχει μικρό αλλά σημαντικό προβάδισμα μετά το προ μίας εβδομάδας υπέρ της 2-1 στην πρώτη μονομαχία τους στο «Νίλτον Σάντος».

Να σημειωθεί, πως στον 3ο προκριματικό γύρο της φετινής διοργάνωσης δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ και πως σε περίπτωση επικράτησης της Μπραγκαντίνο με οποιοδήποτε σκορ αλλά με ένα τέρμα διαφορά, ακολουθεί απευθείας  η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα βρεθεί στην φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ η αποκλεισμένη σε αυτούς του Σουνταμερικάνα.

Το εμπόδιο της Ριονέγκρο αυτό που ξεπέρασε στον προηγούμενο γύρο η Μπραγκαντίνο, έστω και με την βοήθεια της τύχης, καθώς η ομάδα της Μπραγάνσα χρειάστηκε την διαδικασία των πέναλτι στον επαναληπτικό στο «Ναμπιζάο», μετά τις δύο λευκές τους ισοπαλίες. Στην άλλη πλευρά, 1-1 στο πρώτο ματς του προηγούμενου γύρου στην Βολιβία με την Αουρόρα, με τη Μποταφόγκο όμως να διασύρει 6-0 την αντίπαλο της στον επαναληπτικό στο Ρίο. Μπροστά στο σκορ η Μποταφόγκο στο ματς στο Ρίο στο σαράντα τέσσερα, με την «απάντηση» της Μπραγκαντίνο όμως ένα λεπτό αργότερα. Μοιρασμένο ακολούθως το ματς στο δεύτερο ημίχρονο, με τη Μπραγκαντίνο πάντως να μην έχει «απάντηση» στο 2-1 της Μποταφόγκο, από το γυριστό βολέ του Τζούνιορ Σάντος στο εβδομηκοστό τρίτο λεπτό.

Προϊστορία: Μία νίκη για τη Μπραγκαντίνο, μία και για τη Μποταφόγκο και τρεις ισοπαλίες, στις πέντε μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Ναμπιζάο», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Ο παράγοντας έδρα από μόνος του δεν είναι αρκετός για να αιτιολογήσει τον τίτλο του φαβορί στη Μπραγκαντίνο στο σετ των τιμών.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 1.076 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x