Champions League ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Ντορτμουντ-Αιντχόφεν

Champions League: Ντορτμουντ-Αιντχόφεν
Spread the love

Στο Signal Iduna Park , η Ντόρτμουντ φιλοξενεί την Αιντχόφεν  στη ρεβάνς του 1-1.

Aπό την πρώτη αναμέτρηση που έληξε στο 1-1  (Μάλεν 0-1 , Ντε Γιονγκ ,1-1) οι Γερμανοί  έπαιξαν τρία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα και έχασαν 2-3 απο τη Χοφενχάιμ και έκανν δύο διπλά σε Βερολίνο(Ουνιόν 0-2)  και Βέρντερ Βρέμης (1-2).  Το εξαιρετικό της υπόθεσης είναι ότι στις δύο νίκες είχε τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ.

Εκτός ο στόπερ Σλότεμπεργκ για την ομάδα που είναι αήττητη 8 ματς εντός έδρας(4-4-0) και πιο πρόσφατη την ήττα με 1-3  από τον Αγιαξ.

Η Αιντχόφεν, από την άλλη,  μετρά εννιά αναμετρήσεις (5-4-0) σε όλες τις  διοργανώσεις.  Στο Πρωτάθλημα είναι στο +10 από την δεύτερη Φέγενορντ επικρατώντας στο τελευταίο παιχνίδι με 0-1 των Γκο Αχεντ Ιγκλς.

Μετρά 2-4-0 στις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ,  Εκτός έδρας έχει 2-4-1 στα τελευταία 7 . Εκτός έδρας ,στον όμιλο, κέρδισε τη Σεβίλλη (2-3) ,έφερε 1-1 με τη Λανς και έχασε με 4-0 από την Αρσεναλ.

4-3-3 για την ομάδα του Μπόζ που δεν αντιμετωπίζει  προβλήματα της τελευταίας στιγμής και θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα στνν  οποία ήταν προπονητής για έξι μήνες  . 

Προϊστορία:  Το 2002  oι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1.

Εκτίμηση: Ιδιαίτερα  απαιτητικό και ανταγωνιστικό παιχνίδι με το γκολ γκολ και το over με anytime σκόρερ τον Μάλεν

 

(Visited 552 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x