ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Concacaf Champions Cup: Μαϊάμι – Νάσβιλ  

Concacaf Champions Cup: Μαϊάμι – Νάσβιλ  
Spread the love

Στην Φλόριντα ο επαναληπτικός ανάμεσα στην ομάδα του Μαϊάμι και αυτή του Νάσβιλ για την φάση των «16» της φετινής διοργάνωσης, με τις δύο αντιπάλους να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς μετά το 2-2 στην πρώτη μονομαχία τους στο Τενεσί.   

Αξίζει να σημειωθεί, πως στην συγκεκριμένη διοργάνωση έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ και πως μοναδική περίπτωση οι δύο ομάδες να οδηγηθούν σε παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι, μόνο με νέα ισοπαλία με σκορ 2-2. Η ομάδα επίσης που θα προκριθεί, θα βρεθεί αντιμέτωπη στα προημιτελικά με τη νικήτρια του Μοντερέι – Σινσινάτι.

Απευθείας στην φάση των «16» η ομάδα του Μαϊάμι, ενώ πρόκριση με δύο νίκες για το Νάσβιλ στον προηγούμενο γύρο, καθώς επιβεβαίωσε εύκολα τον τίτλο του φαβορί σε βάρος της Μόκα από τον Άγιο Δομίνικο (4-0, 3-0). Αιφνιδιασμός από την ομάδα του Νάσβιλ στο ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων με ισάριθμα τέρματα του Καναδού επιθετικού Σάφελμπουργκ, με το 1-0 στο τέταρτο και το 2-0 στο τεσσαρακοστό έκτο λεπτό. Ο Μέσι πάντως με ένα εκτός περιοχής σουτ έβαλε και πάλι την ομάδα του στο ματς στο πενήντα τρία, ενώ το σοκ για το Νάσβιλ ήρθε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων από την κοντινή κεφαλιά του Σουάρες.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την ομάδα του Μαϊάμι, μία για αυτή του Νάσβιλ και μία ισοπαλία, στις τέσσερις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στην Φλόριντα. Άξιο αναφοράς επίσης, πως οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες πέρσι στον τελικό του Λιγκ Καπ, με το τρόπαιο μετά το μεταξύ τους 1-1 να πηγαίνει μετά την διαδικασία των πέναλτι στο Μαϊάμι.

Εκτίμηση μου, πως ο παράγοντας έδρα από μόνος του δεν αιτιολογεί το 1,50 που συνοδεύει την ομάδα του Μαϊάμι, ειδικά με ένα αντίπαλο που έχει δώσει δύο μεγάλες μάχες, στον τελικό του περσινού Λιγκ Καπ και φυσικά στην πρώτη μονομαχία τους για την φάση των «16».

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 1.332 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x