ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Concacaf Champions Cup: Αλαχουελένσε – Νιου Ίνγκλαντ  

Concacaf Champions Cup: Αλαχουελένσε – Νιου Ίνγκλαντ  
Spread the love

Διαδικαστικού χαρακτήρα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες στο «Αλεχάντρο Μορέρα Σότο» για την φάση των «16» της φετινής διοργάνωσης, μετά το προ μίας εβδομάδας επιβλητικό 4-0 της Νιου Ίνγκλαντ στην πρώτη μονομαχία τους στη Μασαχουσέτη.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στην συγκεκριμένη διοργάνωση έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ και πως μοναδική περίπτωση οι δύο ομάδες να οδηγηθούν σε παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι, μόνο αν η Αλαχουελένσε επικρατήσει 4-0. Η ομάδα επίσης που θα προκριθεί, θα βρεθεί αντιμέτωπη στα προημιτελικά της φετινής διοργάνωσης με την Αμέρικα.

Το σημερινό θα είναι το δεύτερο ματς της Αλαχουελένσε στην φετινή διοργάνωση, καθώς η ομάδα της Κόστα Ρίκα βρέθηκε απευθείας στην φάση των «16», σε σχέση με την αντίπαλο της που ξεκίνησε από τον προηγούμενο γύρο. Κανένα απολύτως πρόβλημα πάντως για τη Νιου Ίνγκλαντ στον προηγούμενο γύρο, εκεί όπου επιβεβαίωσε με δύο νίκες τον τίτλο του φαβορί σε βάρος της Ιντεπεντιέντε από τον Παναμά, με 1-0 αρχικά στην έδρα της αντιπάλου της και 3-0 στον επαναληπτικό στη Μασαχουσέτη.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Αλαχουελένσε και ισάριθμες ήττες, σε τέσσερα ματς στην ιστορία της φιλοξενώντας ομάδες των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ «παρθενική» επίσκεψη της Νιου Ίνγκλαντ η σημερινή στην Κόστα Ρίκα.

Να πω την αλήθεια, πρώτη μου σκέψη ήταν ο «άσος», με το σκεπτικό πως η Αλαχουελένσε θα προσπαθήσει με μία νίκη γοήτρου να φύγει με ψηλά το κεφάλι. Ο παράγοντας έδρα πάντως από μόνος του δεν ήταν αρκετός για να της δείξω εμπιστοσύνη, παρά το γεγονός πως θα υπάρχουν λογικά κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα των φιλοξενούμενων.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 858 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x