ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Europa League

Europa League: Βιγιαρεάλ – Μαρσέιγ

Europa League: Βιγιαρεάλ – Μαρσέιγ
Spread the love

Στο πρώτο ματς οι Μασσαλοί νίκησαν με 4-0 και έχουν ασφαλώς κλειδώσει κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό την πρόκριση .

Η Βιγιαρεάλ έχει συνέλθει στο Ισπανικό πρωτάθλημα και κατάφερε να νικήσει στο Βιγιαμαρίν την Μπέτις με 3-2 και μάλιστα με ανατροπή .

Έχει στη Λίγκα 5 ματς χωρίς ήττα και 3 νίκες συνεχόμενες και έχει έχει αποσπαστεί από την επικίνδυνη ζώνη σε τέτοιο βαθμό που μπορεί να ελπίζει ακόμα και για ευρωπαϊκή θέση.

Αλμπιόλ – Πεντράθα – Πίνο – Σουάρεθ – Τέρατς και Μορένο είναι οι Ισπανοί που θα απουσιάσουν από την γηπεδούχο ομάδα όπως και ο Αργεντίνος Φόιθ . Στα τελευταία δέκα παιχνίδια έχει φέρει ως αποτελέσματα: 4 νίκες , 4 ισοπαλίες , 2 ήττες με 6 Over .

Όπως και η Βιγιαρεάλ έτσι και η Μαρσέιγ μετρα 3 σερί νίκες στο Γαλλικό πρωτάθλημα και έτσι έχει βρεθεί σε απόσταση ενός βαθμού από τις Ευρωπαϊκές θέσεις όμως παραμένει στην 7η θέση ,

Στο τελευταίο ματς νίκησε την Ναντ στο Βελοντρόμ με 2-0

Ο Γάλλος Γκιγκότ όπως και ο συμπατριώτης του Ρογκλέρ – ο Παναμέζος Μουρίγιο – ο Μαροκινός Ναντίρ και ο ο Ισπανός Ρουϊθ θα είναι οι απουσίες των Μασσαλών .

Στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έφερε τα ακόλουθα αποτελέσματα: 5 νίκες , 3 ισοπαλίες, 2 ήττες με 6 Οver.

Οι δύο ομαδες δεν έχουν πρόσφατη προϊστορία εκτός του πρώτου ματς που νίκησαν οι Γάλλοι με 4-0 . Έχουν παίξει δύο φιλικά με την Μαρσέιγ να νικά με 2-1 το 2021 ενώ το αλλο έληξε 1-1 το 2018.

Πρόταση : γκολ – γκολ

(Visited 310 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x