Serie A ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Α’ Ιταλίας: Φροζινόνε – Λάτσιο

Α’ Ιταλίας: Φροζινόνε – Λάτσιο
Spread the love

Με νέο προπονητή στον παγκο η λάτσιο μετά την αποχώρηση του Μαουρίτσιο Σάρι θα προσπαθήσιε να επιστρέψει στις νικες στο Καμπιονάτο…

Επτα σερι ματς χωρίς νικη για τη Φροζινόνε που έχει μπει σε μεγάλες περιπέτειες. Έχει φτάσει πλέον να βρισκεται εστω και οριακα (-1) κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τη Σασουόλο κι αμεσως πριν ειχε παραχωρήσει βαθμούς (1-1 στη Λέτσε) παροτι ειχε προηγηθεί στο φιναλε του πρώτου ημιχρόνου. Μαρκιτσα, Μπονιφάτσι, Χαουρουί απόντες για τον κόουτς Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο.

Οσο για την φιλοξενουμενη Λάτσιο, τέλος επιοχής Μαουρίτσιο Σάρι μετά την εντος έδρας ήττα με 2-1 από την Ουντινεζε (τεταρτη σερι ηττα, στις τρεις προηγουμενες δνε ειχα καν σκοραρει!) τη περασμένη Δευτέρα όπου όλα έγιναν μεσα σε …πεντε λεπτα! Δεχτηκε το 0-1 στο 47’, ισοφαρισε με αυτογκολ στο 49’, δεχτηκε το δευτερο γκολ δυο λεπτά αργοτερα και …τελος!

Ο προεδρος Κλαουντιο Λοτιτο αποφασισε αμεσως την απομάκρυνση του Σάρι που …ψηνόταν οσο τα αποτελεσματα δεν βελτιωνονταν. Ο μεχρι προτινος βοηθος του Τζιοβάνι Μαρτουσιέλο κάθεται στον παγκο μεχρι ….νεωτέρας και αναμενεται να ξεκινήσει τον Ελληνα Χρηστο Μανδα στην εστια μετά τον τραυματισμο του Προβεντελ.

Frosinone: Turati; Zortea, Okoli, Romagnoli, Lirola; Brescianini, Barrenechea, Mazzitelli; Soule, Cheddira, Gelli

Lazio: Provedel; Lazzari, Gila, Romagnoli, Marusic; Guendouzi, Cataldi, Alberto; Anderson, Immobile, Zaccagni

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

(Visited 432 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x