ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Τζούνιορ – Τζαγκουάρες   

Κολομβία: Τζούνιορ – Τζαγκουάρες   
Spread the love

Σε ρόλο φαβορί η πρωταθλήτρια Τζούνιορ, τουλάχιστον στο σετ των τιμών, φιλοξενώντας στο «Μετροπολιτάνο» της Μπαρανκίγια την Τζαγκουάρες, ψάχνοντας το τρίποντο που θα την εδραιώσει στην πρώτη οκτάδα του Απερτούρα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι οκτώ πρώτες ομάδες της κανονικής διάρκειας του φετινού Απερτούρα συνεχίζουν στα πλέι οφ, εκεί όπου σχηματίζουν δύο ομίλους των τεσσάρων, με τις νικήτριες αυτών στην συνέχεια να διεκδικούν τον τίτλο σε διπλό τελικό. Πρώτο κριτήριο επίσης σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι η διαφορά τερμάτων, στην συνέχεια η καλύτερη επίθεση και ακολούθως τα περισσότερα εκτός έδρας γκολ.

Πέντε βαθμοί για την Τζούνιορ στις τρεις αγωνιστικές που προηγήθηκαν, με την πρωταθλήτρια Κολομβίας να βγάζει ένα δύσκολο σχετικά πρόγραμμα και να βρίσκεται πλέον στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Δραματικό 3-3 αρχικά στην έδρα της Περέιρα, σε ένα ματς στο οποίο βρέθηκε 2-0 μπροστά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο και στο οποίο κατάφερε να ισοφαρίσει στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, 0-0 ακολούθως φιλοξενώντας την Ατλέτικο Νασιονάλ, ενώ 2-0 την προηγούμενη αγωνιστική στο Ριονέγκρο σε βάρος της ομώνυμης ομάδας.

Στην άλλη πλευρά, σπουδαίο 2-1 την περασμένη εβδομάδα για την Τζαγκουάρες φιλοξενώντας τη Μιγιονάριος, με το οποίο η ομάδα της Μοντερία όχι μόνο παρέμεινε αήττητη για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική, αλλά βρέθηκε ταυτόχρονα στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα πλέι οφ πάντως, μπορεί να είναι σίγουρα επιτυχία, αλλά βασικός στόχος για την Τζαγκουάρες είναι η παραμονή, καθώς βρίσκεται στην προτελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού.

Προϊστορία: Οκτώ νίκες για την Τζούνιορ και τρεις για την Τζαγκουάρες, στις 11 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στη Μπαρανκίγια, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Ικανή να λυγίσει οποιοδήποτε αντίπαλο στο «σπίτι» της η Τζούνιορ, η οποία έχει τον τίτλο του φαβορί στο σημερινό ματς. Ειδικό στοίχημα τερμάτων πάντως η επιλογή μου, καθώς η Τζαγκουάρες παίζει με το μαχαίρι σε όλα τα ματς, ψάχνοντας ταυτόχρονα κάτι ελκυστικό.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 1.211 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x