ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 1 (Επιλογές)

Λιγκ 1 (Επιλογές)
Spread the love

Επιλογές από τη Λιγκ 1 χωρίς σημεία αλλά με καυτά ειδικά.

 

Πίτερμπορο-Πόρτσμουθ

Πέντε σερί νίκες , οι τέσσερις σερί στο Over  , για την Πίτερμπορο η οποία κλείδωσε τα πλέι οφ και κυνηγάει την άνοδο μέσω της δεύτερης θέσης( είναι 4η με -4).  Εξαιρετική εντός έδρας (11-4-3) με 9 σερί γκολ γκολ και over.

Η Πόρτσμουθ, από την  άλλη, μετρά 4-2-0  στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της και είναι πρώτη  με +5 απο τη δεύττερη Ντέρμπι. Πιο πρόσφατο το 2-1 επί της Μπέρτον  ενώ έχει  10-7-2 εκτός έδρας  με δύο σερί ισιοπαλίες (0-0 ) απέναντι σε Μπλάκπουλ -Τσάρλτον.

Προϊστορία: 3-0-1 με τρείς σερί άσους.

Εκτίμηση: Ο άσος στο 2.15 θα παιχτεί αλλά θα πάω στο πιο safe Goal -goal

Πρόταση: Γκολ γκολ

 

Ντέρμπι-Μπόλτον

Τρεις σερί νίκες για τη Ντέρμπι  η πιο πρόσφατη κόντρα στη Ρέντιγκ με 2-1 με τις δύο νίκες να είναι εντός και την έτερη εκτός.  Είναι δεύτερη και στο +1 απο την αντίπαλο της που πάει να πάρει το ματς για να την ξεπεράσει. Εντός έχει  11-4-4.

Η Μπόλτον, είναι σε μέτρια κατάσταση παρά το αήττητο (2-2-0) στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Εφερε δύο εκτός έδρας ισοπαλίες(Εξετερ -Μπάρνσλει 2-2)  ,το πιο πρόσφατο πάντως ήταν  το 5-0 επί της Οξφορντ όπου ξέσπασε. Εκτός έδρας  9-5-5)

Προϊστορία: 2 σερί νικες  για τη Ντέρμπι (4-0 το 18-19 και 2-1 πέρυσι)

Εκτίμηση: Προωρος τελικος για τη δεύτερη θέση ,αλλά η Μπόλτον πρέπει να ρισκάρει..Η Ντέρμπι βάζει γκολ εντός αλλά κάποιες φορές είναι αφελής.

Πρόταση: Γκολ γκολ.

 

Μπάρνσλει-Τσέλτεναμ

Μετά την ισοπαλία με τη Μπόλτον και τη συντριβή απο τη Λίνκολν  ήρθε η εκτός έδρας νίκη με τη Καρλάιλ (2-3) για τη Μπάρνσλει η οποία με 70 βαθμούς είναι στο -5 απο τη δεύτερη θέση Ομάδα του γκολ γκολ (έχει ήδη έξι στα έξι) αλλά και τέσσερα σερί over 3.5. Eντός έδρας έχει 9-4-6.

Η Τσέλτεναμ, από την άλλη, είναι κάτω απο τη ζώνη του υποβιβασμού  και στο -5 απο τη σωτηρία.Χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε (0-2-3) και πιο πρόσφατη την εκτός έδρας ήττα από την Οξφορντ. Εκτός έδρας  έχει 3-3-12.

Προϊστορία: 1-0 πέρυσι.

Εκτίμηση: Over 2.5

(Visited 731 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x