Spread the love

Eπιλογές απο τη Λιγκ 2 με ρισκο σε ειδικά.

 

 

Ακρινγκτον-Νότς Κάουντι

Μετά από τέσσερις σερί ήττες η Ακρινγκτον  νίκησε με 1-2 τη Σουίντον και έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα για την αποφυγή του υποβιβασμού  απο τον οποίο έχει +17  πόντους.   Εντός έδρας έχει 9-3-7 ,ενώ  στα τελευταία τέσσερα έχει 4 σερί over.

Η Νότς Κάουντι, απο την άλλη,  λογικά δεν θα κινδυνέψει (+ 15 από την  επικίνδυνη ζώνη) αλλά οι πέντε σερί ήττες προβληματίζουν. Πόσο μάλλον όταν  συνοδεύονται με παθητικό 12 γκολ. Εκτός έδρας έχει 4-4-10.

Προϊστορία: 4 σερί άσοι απο το τελευταίο διπλό(0-3 του 2010)

Εκτίμηση: Και οι δύο έχουν αμυντικά θέμα και δεν έχουν εύκολο το γκολ..Ενδιαφέρον ματς που με οδηγεί στο 2-3 τέρματα.

Πρόταση: 2-3

 

Ντονς-Κρου

Μετά απο δύο σερί νίκες  οι Ντόνς έκανα μία …κακή ήττα απέναντι στην Γκρίμσμπι απο την οποία έχασε με 1-0.  Εντός έδρας έχει 12-4-3. ,αλλά τέτοιες ήττες την πετάνε εκτός απο την 3η θέση που φέρνει απευθείας άνοδο.

Η Κρου, απο την άλλη πλευρά ,ξεπέρασε τις δύο ήττες από Μόρκαμπ κασι Ντονκάστερ με το 1-0 επί της Σάτον.  Επαγγελματική νίκη  για την ομάδα που βρίσκεται στο -2 από την 3η θέση και τη Στόκπορτ. Μετρά 7-6-5 εκτός έδρας .

Προϊστορία: 1-0-2 στα τελευταία τρία..

Εκτίμηση: Με κάποιο τρόπο ,ειδικά τα  Σάββατα ,οι Ντος το πανε στην τρέλα…Over 2.5

 

Mπράντφορντ-Μάνσφιλντ

Μετά από αήττητο πέντε αγώνων,(4-1-0) ,η Μπράντφορντ έχασε 0-2 από την Φόρεστ Γκριν και μαζί και κάποιες απο τις λπίδες για πλέι οφ ανόδου.   . Πέντε από τα έξι παιχνίδια έχουν λήξει στο no goal .Στα τέσσερα απο αυτά κέρδισε. Εντός έδρας έχει 6-8-4.

Η Μάνσφιλντ πρωτοπόρος μεν, αλλά με 3-0-3 στα τελευταία έξι  δημιουργεί θέματα.  Στο ματς με τηνν Τρανμίρ όπου έχασε με 2-1 ,έδωσε δικαιώματα. Μετρά  5 στα 6 over  και ισάριθμα γκολ γκολ. Εκτός έδρας  έχει 9-6-4.

Προϊστορία: 2-1-1 με 3 απο τα 4 στο σύνολο 2-3.

Εκτίμηση: Τo οver θα είναι η επιλογή μου εδώ γιατί θεωρώ οτι αμφότερες θα βρούν γκολ. Η Μάνσφιλντ, ωστόσο , είναι ομάδα που ρισκάρει .

Πρόταση: Over 2.5

 

Από τα υπόλοιπα

Σάλφορντ-Μόρκαμπ γκολ γκολ

Ρεξαμ-Τρανμιρ Over 2.5

Kόλτσεστερ-Γουόλσολ 2-3

(Visited 581 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x