Premier League ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρέμιερ Λιγκ: Φούλαμ- Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ: Φούλαμ- Τότεναμ
Spread the love

Ακόμη ένα Λονρέζικο ντέρμπι βρίσκεται προ των πυλών με την Φούλαμ να υποδέχεται την Τότεναμ το απόγευμα του Σαββάτου και τους σπερς να έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα λόγω φόρμας και παράδοσης για να περάσουν με το 2ιπλο και να εδραιώσουν την θέση τους στην πρώτη προνομιούχο 4αδα της βαθμολογίας.

Οι παίκτες του Άντζε Ποστέκογλου συνέτριψαν την Άστον Βίλα με 4-0 την περασμένη αγωνιστική και έτσι πήραν ξανά στα χέρια τους την μοίρα τους για την 4η προνομιούχο θέση που δίνει και εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου.

Σε εκείνο το ματς οι Λονδρέζοι εκμεταλλεύτηκαν και την αποβολή του Τζον ΜακΓκιν και πέτυχαν 4 γκολ με τους: Μάντισον, Τζάκσον, Σον, Βέρνερ.

Back to back νίκες λοιπόν απέναντι σε Κρίσταλ Πάλας και Άστον Βίλα με συνολικό σκορ: 7-1 και ενώ είναι χαρακτηριστικό πως νωρίτερα μέσα στο 2024 δεν είχαν κερδίσει σε κανένα παιχνίδι τους με πάνω από ένα γκολ διαφορά.

Οι Cottagers προέρχονται από την ήττα που γνώρισε στο Μολινό από την Γουλβς με 2-1 , πραγματοποιώντας μια “φτωχή” εμφάνιση ειδικά στην επανάληψη, με αποτέλεσμα να υποχωρήσουν στην 12η θέση και πλέον να απέχουν στο -8 από τις ευρωπαϊκές θέσεις αλλά να είναι και στο + 14 από την γραμμή του υποβιβασμού.

Το δίχως άλλο ένα αγωνιώδες φινάλε για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα.

Έχοντας μαζέψει ήδη 25 βαθμούς από τους μάξιμουμ 35 εντός έδρας έχοντας θριαμβεύσει απέναντι σε Γουέστ Χαμ ( 5-0) και Άρσεναλ ( 2-1) στα δυο τελευταία Λονδρέζικα ντέρμπι στην κατηγορία έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Προϊστορία: Η Τότεναμ έχει κερδίσει στα 9/11 πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις απέναντι στην Φούλαμ.

* Με βάση την πρόσφατη παράδοση αλλά και το καλό της momentum σκέφτομαι να ρισκάρω με το combo του 2ιπλου και του Over 2,5 εδώ. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι σπερς αριθμούν 10 διαδοχικά τέτοια ήδη στο πρωτάθλημα. Η συγκεκριμένη απόδοση είναι στο 2,65.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2+ Over 2,5

(Visited 865 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x