Spain La Liga ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

La Liga: Μπιλμπάο – Αλαβές

La Liga: Μπιλμπάο – Αλαβές
Spread the love

Η Μπιλμπάο τρέχει για μία θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ ενώ η Αλαβές νιώθει άνετα με 10 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη .

Η Μπιλμπάο μετά την νίκη στην έδρα της Λας Πάλμας με 2-0 κατάφερε να μειώσει την διαφορά από την Ατλέτικο και την 4η θέση στους δύο βαθμούς .

Μετρά 15 νίκες – 8 ισοπαλίες και 5 ήττες ενώ έχει πετύχει 48 γκολ και έχει δεχθεί 26 έχοντας την δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα ( μόνο η Ρεάλ έχει δεχθεί λιγότερα γκολ)

Από την άλλη η Αλαβές κατάφερε να νικήσει με 1-0 την Ράγιο και έφτασε τους 32 βαθμούς στην 13η θέση ενώ απέχει 10 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Έχει πετύχει 8 νίκες – 8 ισοπαλίες ενώ έχει και 12 ήττες . Έχει πετύχει 26 γκολ και έχει δεχθεί 33.

Στην παράδοση του ματς η Μπιλμπάο νίκησε εντός την Αλαβές τον Ιανουάριο με 2-0 για το κύπελλο ενώ την είχε νικήσει και στον πρώτο γύρο με 2-0 εκτός έδρας . Πέρυσι η Αλαβές είχε πάρει ισοπαλία με 0-0 εντός έδρας από την Μπιλμπάο αλλά η Μπιλμπάο νίκησε εντός την Αλαβές με 1-0

Τελευταία φορά που η Αλανές νίκησε την Μπιλμπάο ήταν το 2020 με 1-0 εντός έδρας και τελευταία φορά που νίκησε την Μπιλμπάο εκτός έδρας ήταν το 2005 με 2-0.

Πρόταση : Over

(Visited 406 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x