ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Ντεπορτίβο Κάλι – Πατριότας     

Κολομβία: Ντεπορτίβο Κάλι – Πατριότας     
Spread the love

Σε ρόλο φαβορί, τουλάχιστον στο σετ των τιμών, η Ντεπορτίβο Κάλι φιλοξενώντας την Πατριότας, ψάχνοντας το τρίποντο που όχι μόνο θα την διατηρήσει σε τροχιά πλέι οφ, αλλά θα την απομακρύνει ταυτόχρονα από την επικίνδυνη ζώνη της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού.  

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι οκτώ πρώτες ομάδες της κανονικής διάρκειας του φετινού Απερτούρα συνεχίζουν στα πλέι οφ, εκεί όπου σχηματίζουν δύο ομίλους των τεσσάρων, με τις νικήτριες αυτών στην συνέχεια να διεκδικούν τον τίτλο σε διπλό τελικό. Πρώτο κριτήριο επίσης σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι η διαφορά τερμάτων, στην συνέχεια η καλύτερη επίθεση και ακολούθως τα περισσότερα εκτός έδρας γκολ.

Τρεις συνεχόμενες ήττες στο Απερτούρα για τη Ντεπορτίβο Κάλι, η οποία μετά το ελπιδοφόρο της ξεκίνημα προσγειώθηκε απότομα μετά το εντός 1-2 αρχικά από τη Ντεπόρτες Τολίμα, το 0-1 φιλοξενώντας την Όνσε Κάλντας και το 0-2 της προηγούμενης αγωνιστικής στη Μπογκοτά από την τοπική Λα Εκιδάδ. Το θετικό πάντως, πως όχι μόνο δεν έχασε την επαφή της με τα πλέι οφ, όντας στο -2 από την πρώτη οκτάδα, αλλά διατηρήθηκε ταυτόχρονα, έστω και οριακά, εκτός της επικίνδυνης ζώνης στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού.

Στον αντίποδα, τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και για τη νεοφώτιστη Πατριότας, με την ομάδα της Τούνχα σε περιπέτειες, καθώς δεν είναι ουραγός μόνο στο Απερτούρα, αλλά και στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού. Πρώτη εξ αυτών το 0-1 στο Ενβιγκάδο από την ομώνυμη ομάδα, 0-3 στην συνέχεια στην έδρα της Μπουκαραμάνγκα, ενώ 0-2 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Περέιρα, σε ένα ματς στο οποίο είχε χαμένο πέναλτι στο τεσσαρακοστό λεπτό με το σκορ στο 0-1.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για τη Ντεπορτίβο Κάλι, μία για την Πατριότας και δύο ισοπαλίες, στις επτά μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την πρώτη.

Η προβληματική και ουραγός τόσο του Απερτούρα όσο και της ειδικής βαθμολογίας, νεοφώτιστη Πατριότας δείχνει ο ιδανικός αντίπαλος για τη Ντεπορτίβο Κάλι για να επιστρέψει στα τρίποντα.

Εκτίμηση:  1

(Visited 991 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x