ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Γουέστ Χαμ- Άστον Βίλα

Πρέμιερ Λιγκ: Γουέστ Χαμ- Άστον Βίλα
Spread the love

Δυο ομάδες που προέρχονται από ευρωπαϊκούς θριάμβους η Γουέστ Χαμ και η Άστον Βίλα έρχονται αντιμέτωπες την Κυριακή το απόγευμα στο μοναδικό παιχνίδι που υπάρχει στο μενού από την κατηγορία αυτή την ημέρα.

Η περσινή κάτοχος του Conference League συνέτριψε με 5-0 την Φράιμπουργκ και βρίσκεται ήδη στα προημιτελικά του Europa League όπου απέναντι της θα βρει άλλη μια Γερμανική ομάδα την φιλόδοξη πρωταθλήτρια Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάβι Αλόνσο.

Στο πρωτάθλημα επέστρεψαν από το 2-0 στο τελικό 2-2 απέναντι στην Μπέρνλι και έστω και έτσι διεύρυναν το σερί τους στα τρία παιχνίδια δίχως ήττα με αποτέλεσμα να διατηρηθούν στην 7η θέση και με νίκη να πλησιάσουν την Μάντσεστερ.Γ στο -1 εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως οι “Κόκκινοι Διάβολοι” παίζουν σε έναν νοκ άουτ προημιτελικό κόντρα στην Λίβερπουλ.

Μετά δε το επιβλητικό 5-0 επί της Φράιμπουργκ έφτασε τα 11 γκολ ενεργητικό στα τελευταία τρία παιχνίδια της στο Λονδίνο εκεί όπου μετράει μόλις 1/14 ήττες , το ντροπιαστικό 6-0 από την Άρσεναλ.

Οι “Χωριάτες” πέτυχαν και αυτοί μια μεγάλη νίκη με 4-0 επί του Άγιαξ την Πέμπτη και έτσι σφράγισαν το εισιτήριο τους για τους “8” του Conference League εκεί που τους περιμένει η Λιλ.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι δίνεται από τους μπουκ ως το Νο 1 φαβορί για να κατακτήσει το τρόπαιο την τρέχουσα σεζόν κάτι που αν συμβεί θα φέρει τον τίτλο στους Εγγλέζους back to back μετά την περσινή κατάκτηση από την προσεχή αντίπαλο τους.

Ωστόσο στο πρωτάθλημα έχασαν με το ίδιο σκορ με αυτό που κέρδισαν τον “Αίαντα”, 4-0, από την Τότεναμ με αποτέλεσμα να παραμείνουν μεν στην 4η προνομιούχο θέση αλλά να έχουν μόλις στο +2 πίσω τους την ομάδα του Ποστέκογλου με ένα ματς στο χέρι. Κάτι που σημαίνει πως εάν η Τότεναμ κερδίσει το Σάββατο την Φούλαμ τότε η Άστον Βίλα θα ξημερώσει την Κυριακή στην 5η θέση.

Προϊστορία: Η Γουέστ Χαμ είναι αήττητη στα τελευταία 9 εντός έδρας παιχνίδια της απέναντι στην Άστον Βίλα σε όλες τις διοργανώσεις.

* Το ποντάρισμα μου με βάση το momentum αλλά και την παράδοση θα είναι σε combo το 1Χ με το Goal σε τιμές διπλασιασμού. Δεν περνάει απαρατήρητη ούτε η σούπερ ευνοϊκή παράδοση της Γουέστ Χαμ αλλά ούτε και τα 7 σερί Over 2,5 που αριθμεί η Άστον Βίλα στην κατηγορία.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1Χ+ Goal

(Visited 459 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x