ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Serie A

Α’ Ιταλίας: Ρόμα – Σασουόλο

Α’ Ιταλίας: Ρόμα – Σασουόλο
Spread the love

Στο “Stadio Olimpico” η Ρόμα όχι απλώς έχει τον πρώτο λόγο για νίκη απέναντι στην “ισχνή” φέτος Σασουόλο αλλά θέλει να καθαρίσει τη νίκη όσο το δυνατόν νωρίτερα…

Η Ρόμα γνώρισε την Πέμπτη μία …γλυκιά ήττα με 1-0 από τη Μπρά;ιτον εκτος έδρας αλλά προκρίθηκε στους προημιτελικουςε του Γιουροπα λιγκ καθώς στο πρώτο ματς ειχε νικησει με το ανετο και επιβλητικο 4-0. Ο κοουτς Ντανιέλε Ντε Ρόσι έβαλε ως επι το πλείστον αναπληρωματικούς στην ενδεκάδα.

Το …ενδιαφέρον που προέκυψε από την κλήρωση της Παρασκευής είναι οτι στον προημιτελικο θα παίξει σε “εμφύλιο” με τη Μίλαν (πρωτο ματς 11 Απριλιου στο Μιλάνο). Στο καμπιονάτο έχει ανεβει στη 5η θεση και ξεκαθαρα στοχευει πλέον στην τεραδα και την εξοδο στο Τσάμπιονς λιγκ.

Την περασμένη αγωνιστικη έφερε 2-2 εκτος έδρας με τη Φιορεντίνα ισοφαρίζοντας δύο φορες με γκολ των Αουάρ και Γιορέντε. Ηταν το τεταρτο ματς πρωταθληματος με τον Ντε Ροσι στον παγκο (αντικατέστησε τον Μουρινιο που ειχε κοντρα με τη διοίκηση) και στα τρια προηγούμενα ειχε νικησει. Απόντες οι Σμολινγκ, Άμπραχαμ, Ρενατο Σαντσες, Κρίστενσεν.

Η φιλοξενούμενη Σασουόλο από την πλευρά της πηγαίνει από τη μία γκέλα στην άλλη και έχει φτάσει πλέον να είναι προτελευταία στον πίνακα και κάτω από την επικίνδυνη ζώνη (-2). Η ομάδα του Μπαλαρντίνι πάντως την περασμένη αγωνιστική …επιτέλους χαμογέλασε με το νικηφόρο 1-0 επι της Φροζινόνε. Οι “νεροβέρντι” είχαν πριν αυτη τη νικη οκτώ ματς πρωταθλήματος στα οποία πήραν μολις εναν βαθμο! Τραυματιας ο “ηγέτης” Μπεράρντι, το ιδιο κι ο Γερμανος δεξιος μπακ Τόλιαν, τιμωρημένοι οι Ντόινγκ και Τόρσβεντ

Roma: Svilar; Karsdorp, Mancini, Ndicka, Angelino; Cristante, Paredes, Pellegrini; Baldanzi, Lukaku, El Shaarawy

Sassuolo: Consigli; Missori, Ferrari, Erlic, Pedersen; Racic, Henrique; Defrel, Bajrami, Lauriente; Pinamonti

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ

(Visited 108 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x