ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

FA Cup Αγγλίας: Μάντσεστερ.Γ- Λίβερπουλ

FA Cup Αγγλίας: Μάντσεστερ.Γ- Λίβερπουλ
Spread the love

To πλέον κλασικό ντέρμπι στο Νησί κάνει σέντρα στο Θέατρο των Ονείρων την Κυριακή το μεσημέρι και είναι ένας νοκ άουτ προημιτελικός για το Κύπελλο Αγγλίας.

Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” θέλουν το τρόπαιο αφού είναι το μοναδικό που μπορούν να κατακτήσουν στην τρέχουσα κακή σεζόν τους ενώ οι ρεντς στην τελευταία σεζόν του Γιούργκεν Κλοπ στοχεύουν σε “καρέ” τίτλων έχοντας ήδη στην κατοχή τους φέτος το Λιγκ Καπ ενώ διεκδικούν με αξιώσεις την Πρέμιερ Λιγκ αλλά και το Γιουρόπα Λιγκ.

Την ίδια ώρα που ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες πως ο Τεν Χάγκ δεν είναι η πιο δημοφιλής επιλογή του νέου αφεντικού της ομάδας Τζίμ Ράτλιφ για την θέση του προπονητή ο Ολλανδός τεχνικός θα μπορούσε να “απαντήσει” με την κατάκτηση του FA Cup αλλά για να συμβεί αυτό απαραίτητη προϋπόθεση είναι να αποκλείσουν στον Κυριακάτικο νοκ άουτ εντός έδρας αγώνα τους την Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ.

Είναι σε καλό momentum αν και χρειάστηκαν δυο πέναλτι για να “λυγίσουν” την Έβερτον εντούτοις επικράτησαν με 2-0 και έφτασαν αισίως τις 7/9 νίκες.

Οι ρεντς παρά την επικράτηση τους με 5-1 στον πρώτο αγώνα επί της Σπάρτα Πράγας δεν έδειξαν κανένα έλεος στην ρεβάνς και επικράτησαν με 6-1 πετυχαίνοντας μάλιστα 4 γκολ σε 14 (!) λεπτά αγώνα.

Κάτι περισσότερο από δυο μήνες έμειναν για να τελειώσει η τρέχουσα αγωνιστική σεζόν και ο Κλοπ έχει βάσιμες πιθανότητες να αποχωρήσει με ακόμη τρία μετάλλια περασμένα στον λαιμό του, έχει ήδη αυτό του Λιγκ Καπ, ούσα στους “8” του Γιουρόπα Λιγκ, στο -1 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ στην Πρέμιερ Λιγκ και προ των πυλών της Μάντσεστερ.Γ στο Όλντ Τράφορντ στον Κυριακάτικο νοκ άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Είναι αήττητη εδώ και 9 διαδοχικούς αγώνες και μετράνε 6/6 πετυχημένους προημιτελικούς στον θεσμό.

Προϊστορία: Τελευταίο 2ιπλο της Λίβερπουλ το 5-0 (!) στις 24/10/21 για το πρωτάθλημα ενώ είναι χαρακτηριστικό πως και τα τέσσερα πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν όλα με πάνω από δυο τέρματα.

* Μονόδρομος η διάκριση στο FA Cup για τους γηπεδούχους οι οποίοι σκοράρουν ανελλιπώς από την Boxing Day και μετά απέναντι σε μια Λίβερπουλ η οποία θα κυνηγήσει τα πάντα στην τελευταία σεζόν του Κλοπ ο οποίος στα τελευταία ματς με τους teenagers στην 11άδα του παρουσιάζει ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ.

Ντέρμπι που ξεκινάει από το 1-1 και όχι το 0-0 στα δικά μου μάτια. Βασικό ποντάρισμα λοιπόν στο Goal με εναλλακτικό και με μεγαλύτερο σαφώς ρίσκο το “Χ”.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal/ X

(Visited 585 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x