ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Spain La Liga

La Liga: Βιγιαρεάλ – Βαλένθια

La Liga: Βιγιαρεάλ – Βαλένθια
Spread the love

Δύο ομάδες του Λεβάντε που προέρχονται από νίκες και δείχνουν φέτος ότι μπορούν να πάνε καλύτερα ακόμα και αν δεν καταφέρουν να βγουν στην Ευρώπη .

Η Βαλένθια έχει τον πρώτο λόγο αφού νίκησε με 1-0 την Χετάφε και έχει βρεθεί στην 8η θέση με 40 βαθμούς . Απέχει 3 βαθμούς από την Σοσιεδάδ και την έξοδο στην Ευρώπη ενώ έχει και ένα ματς λιγότερο .

Μετρά 11 νίκες – 7 ισοπαλίες και 9 ήττες ενώ έχει πετύχει 32 γκολ και έχει δεχθεί 31.

Από την άλλη η Βιγιαρεάλ που έκανε ένα πολύ άσχημο ξεκίνημα τώρα τρέχει ένα αήττητο σερί με 5 αγώνες ενώ στα 3 τελευταία ματς έχει κάνει μόνο νίκες . Στο τελευταίο ματς νίκησε με 3-2 εκτός έδρας την Μπέτις και την γκρέμισε από την 6η θέση .

Βρίσκεται στην 11η θέση με 35 βαθμούς ενώ έχει 9 νίκες – 8 ισοπαλίες και 11 ήττες . Έχει πετύχει 45 γκολ και έχει δεχθεί 51 έχοντας την τρίτη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία . Μόνο οι σχεδόν καταδικασμένες Γρανάδα και Αλμερία έχουν χειρότερη άμυνα από την Βιγιαρεάλ .

Στην παράδοση του ματς και στον πρώτο γύρο η Βαλένθια νίκησε με 3-1 εντός έδρας ενώ πέρυσι η Βαλένθια ήρθε ισόπαλη με την Βιγιαρεάλ εντός έδρας με 1-1 ενώ η Βιγιαρεάλ νίκησε στο γήπεδό της με 2-1 .

Τελευταία φορά που η Βαλένθια νίκησε στην έδρα της Βιγιαρεάλ ήταν το 2017 με 2-0 ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι στα 15 τελευταία ματς των δύο ομάδων είχαμε μόλις 2 ισοπαλίες .

Πρόταση: Goal Goal

(Visited 254 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x