ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή Β΄: Αγκροπεκουάριο – Φέρο Καρίλ  

Αργεντινή Β΄: Αγκροπεκουάριο – Φέρο Καρίλ  
Spread the love

Το ματς που ολοκληρώνει χρονικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου, με την Αγκροπεκουάριο να ψάχνει το τρίποντο που θα την φέρει στην κορυφή και την ιστορική Φέρο Καρίλ τη νίκη που θα της δώσει την δυνατότητα να ξεκολλήσει από την προτελευταία θέση.

Δύο όμιλοι των 19 ομάδων, οι οποίες παίζουν δύο φορές μεταξύ τους (μέσα – έξω), με τις νικήτριες αυτών να μονομαχούν σε τελικό ανόδου. Οι ομάδες που θα τερματίσουν από την 2η ως και την 8η θέση παίζουν ένα μικρό τουρνουά, με τη νικήτρια να μονομαχεί με την ηττημένη του τελικού ανόδου ώστε να προκύψει η δεύτερη ομάδα που θα πανηγυρίσει την άνοδο.

Επικράτηση με 1-2 την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της ουραγού του 1ου ομίλου Ντεπορτίβο Μαϊπού, με την Αγκροπεκουάριο, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 6η θέση και με στόχο το τρίποντο που θα της δώσει την δυνατότητα να κάνει άλμα κορυφής ή να βρεθεί αν προτιμάτε 1η. Ακολούθησε πάντως το βαρύ 0-3 στην ουδέτερη έδρα της Κίλμες από την Ταγέρες και ο αποκλεισμός στον 1ο γύρο του κυπέλλου. Στην αντίπερα όχθη, «θύμα» ανατροπής η Φερο Καρίλ την περασμένη εβδομάδα στο 1-2 φιλοξενώντας την Γκιγιέρμο Μπράουν, με το οποίο «υποχώρησε» ακόμα περισσότερο, όντας πλέον στην προτελευταία θέση και με πλάτη μόνο την ουραγό Ντεπορτίβο Μαϊπού. Περασμένα μεγαλεία για την ιστορική Φέρο Καρίλ, η οποία έχει στεφθεί στο παρελθόν δύο φορές πρωταθλήτρια Αργεντινής και η οποία πάντως πανηγύρισε το μοναδικό της τρίποντο στην φετινή διοργάνωση πραγματοποιώντας την ανατροπή πριν τέσσερις αγωνιστικές στην έδρα της πρωτοπόρου του 1ου ομίλου Σαν Μαρτίν Τουκουμάν (2-1).

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Αγκροπεκουάριο και ισάριθμες για την Φέρο Καρίλ, στις τέσσερις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την πρώτη.

Μονομαχία δύο απρόβλεπτων ομάδων, στην οποία δεν θα μπλέξω με σημείο, προτιμώντας να «κρυφτώ» πίσω από ειδικό στοίχημα τερμάτων.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 873 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x