ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Αρχεντίνος Τζούνιορς – Ροζάριο Σεντράλ

Αργεντινή: Αρχεντίνος Τζούνιορς – Ροζάριο Σεντράλ
Spread the love

Πολύ δυνατό ματς στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», με την Αρχεντίνος Τζούνιορς να θέλει να διατηρήσει το απόλυτο στο γήπεδο της, την στιγμή πάντως που η Ροζάριο Σεντράλ θα προσπαθήσει να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στην πρώτη τετράδα του 1ου ομίλου.

Να σημειωθεί πως η Λίγκα Προφεσιονάλ συνεχίζεται και φέτος με τον ίδιο τρόπο, με την Κόπα Ντε Λα Λίγκα και το κανονικό πρωτάθλημα, με τις δύο νικήτριες στην συνέχεια να παίζουν στον τελικό. Οι 28 ομάδες χωρισμένες σε δύο ομίλους των δεκατεσσάρων στην Κόπα Ντε Λα Λίγκα, με τις τέσσερις πρώτες να παίρνουν την πρόκριση για τα πλέι οφ και τα χιαστί νοκ άουτ. Υποβιβασμός επίσης για την ουραγό της συνολικής βαθμολογίας και την τελευταία ομάδα της ειδικής. Σε περίπτωση ισοβαθμίας, πριν φυσικά τα πλέι οφ, πρώτο κριτήριο είναι η διαφορά τερμάτων και στην συνέχεια η καλύτερη επίθεση.

Ισοπαλία με 1-1 την προηγούμενη αγωνιστική για την Αρχεντίνος Τζούνιορς στην έδρα της Ουρακάν, σε ένα ματς στο οποίο το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε πριν την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου. Ακολούθησε το 2-1 στο ουδέτερο «Θιουδάδ Ντε Κασέρος» σε βάρος της 2ης κατηγορίας Χιμνάσια Τίρο, με τα «κόκκινα μικρόβια» να πανηγυρίζουν την πρόκριση στον 2ο γύρο του κυπέλλου, λυγίζοντας την αντίπαλο τους, η οποία έπαιζε από το πρώτο εικοσάλεπτο με δύο παίκτες λιγότερους, στο ογδόντα. Μοναδική ομάδα πάντως που διατηρεί το απόλυτο στο γήπεδο της, με την Αρχεντίνος Τζούνιορς να έχει επικρατήσει κατά σειρά στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» της Ντεπορτίβο Ριέστρα (2-0), της Μπάνφιλντ (4-2), της Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια (2-1), της Πλατένσε (3-1) και της Χιμνάσια Λα Πλάτα (2-0).

Στον αντίποδα, 1-0 την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας την Ινστιτούτο, σε ένα ματς στο οποίο η Ροζάριο Σεντράλ βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα στο πενήντα δύο και στο οποίο κατάφερε να διατηρήσει το τρίποντο παρά το γεγονός πως έπαιζε από το εβδομηκοστό τρίτο λεπτό με παίκτη λιγότερο. Δύσκολη πρόκριση επίσης στον 2ο γύρο του κυπέλλου, καθώς χρειάστηκε την διαδικασία των πέναλτι για να ξεπεράσει το εμπόδιο της 3ης κατηγορίας Ντάγκλας Χεγκ, ενώ μία νίκη, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες σε έξι ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της. Πιο συγκεκριμένα, επικράτηση στο ντέρμπι του Ροζάριο με τη Νιούελς (1-0), 1-1 με την Ατλέτικο Τουκουμάν, ενώ με σκυμμένο το κεφάλι στις αναμετρήσεις με την Ταγέρες (1-4), την Ιντεπεντιέντε (0-1), την Ουρακάν (0-2) και την Βέλεζ (0-1).

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Αρχεντίνος Τζούνιορς και μία για την Ροζάριο Σεντράλ, στις τρεις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».

Μοναδική ομάδα που διατηρεί το απόλυτο στο γήπεδο της η Αρχεντίνος Τζούνιορς, ενώ υπολογίσιμη μεν, αλλά με προβλήματα στην φετινή διοργάνωση μακριά από το «σπίτι» της η Ροζάριο Σεντράλ.

Εκτίμηση:  1

(Visited 1.499 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x