ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Κολομβίας: Τζαγκουάρες – Ατλέτικο Κάλι

Κύπελλο Κολομβίας: Τζαγκουάρες – Ατλέτικο Κάλι
Spread the love

Στο «Τζαραγκουάι» της Μοντερία ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον 1ο γύρο του κυπέλλου Κολομβίας, με την τοπική Τζαγκουάρες με σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης, μετά το υπέρ της 2-1 στην προ 15 περίπου ημερών πρώτη μονομαχία τους στο «Πασκουάλ Γκερέρο» του Κάλι.

Να σημειωθεί, πως στον 1ο γύρο του κυπέλλου Κολομβίας δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ και πως σε περίπτωση επικράτησης της Ατλέτικο Κάλι με οποιοδήποτε σκορ αλλά με ένα τέρμα διαφορά, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Μπροστά στο σκορ η Τζαγκουάρες στο ματς στο «Πασκουάλ Γκερέρο» με ένα εκτός περιοχής σουτ του Αρμπολέδα στο δωδέκατο λεπτό, με την «απάντηση» όμως της Ατλέτικο Κάλι με την έναρξη σχεδόν του δεύτερου ημιχρόνου, με ένα κοντινό βολέ του Μπαρμπόσα (48΄). Ευκαιρίες εκατέρωθεν στην συνέχεια, με την Τζαγκουάρες πιο τυχερή, με την ομάδα της Μοντερία να φτάνει στο 2-1 με ένα κοντινό, εντός περιοχής διαγώνιο πλασέ του Νέιρα στο ενενήντα.

Τελευταίο αγωνιστικό δείγμα για την Τζαγκουάρες, το 1-3 του πρωταθλήματος Απερτούρα στη Μπαρανκίγια από την Τζούνιορ, σημειώνοντας πάντως, πως η ομάδα της Μοντερία διατηρήθηκε, έστω και οριακά, στην πρώτη οκτάδα. Απαραίτητη σημείωση βέβαια, πως οι οκτώ πρώτες ομάδες συνεχίζουν στα πλέι οφ, με βασικό στόχο πάντως της Τζαγκουάρες να είναι η παραμονή, καθώς η ομάδα της Μοντερία βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού. Στην άλλη πλευρά, ήττα με 0-2 στο πιο πρόσφατο ματς του πρωταθλήματος Απερτούρα της 2ης κατηγορίας της Κολομβίας φιλοξενώντας την Ορσομάρσο, με την Ατλέτικο Κάλι ουραγό με μόλις δύο βαθμούς και μοναδική ομάδα που δεν έχει τρίποντο μετά την συμπλήρωση οκτώ αγωνιστικών (0-2-6).

Προϊστορία: Το σημερινό θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Τζαγκουάρες.

Φαβορί για την πρόκριση η Τζαγκουάρες, με το 1,30 πάντως που την συνοδεύει να μην έχει καμία απολύτως αξία. Ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, εκτιμώντας πως οι φιλοξενούμενοι, που δεν έχουν κάτι να χάσουν, θα ρισκάρουν, ψάχνοντας φυσικά κάτι ελκυστικό.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 949 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x