ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Champions League

Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών: Άγιαξ- Τσέλσι

Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών:  Άγιαξ- Τσέλσι
Spread the love

Τα κορίτσια της Τσέλσι βρίσκονται ήδη στην Ολλανδία ενόψει της αποψινής πρώτης συνάντησης τους κόντρα στον Άγιαξ για την φάση των “8” στον θεσμό.

Οι Ολλανδές βρίσκονται σε αυτή την φάση για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε αντίθεση με τις μπλε οι οποίες έχουν βρεθεί στα προημιτελικά για 3η φορά στις τελευταίες τέσσερις σεζόν.

Ο Άγιαξ πραγματοποίησε μια εξαιρετική πορεία στον όμιλο του θεσμού νωρίτερα αφού σε έξι παιχνίδια κέρδισε τα μισά ενώ έφερε και μια ισοπαλία με αποτέλεσμα να χάσει την πρωτιά μονάχα στην διαφορά τερμάτων με την Παρί ενώ τερμάτισε πάνω από την Μπάγερν Μονάχου και την Ρόμα.

Το επίπεδο πλέον έχει ανέβει πολύ και ο συντελεστής δυσκολίας είναι μεγαλύτερος για την ομάδα της Σούζαν Μπέικερ η οποία μπορεί να αισιοδοξεί ενόψει της αποψινής αναμέτρησης έχοντας κερδίσει στο γκρουπ και στα τρία εντός έδρας παιχνίδια της την Παρί, την Μπάγερν Μονάχου και την Ρόμα.

Επιπλέον αριθμεί 8 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και δείχνει να βρίσκεται σε καλό momentum.

Οι Λονδρέζες έχουν ένα επιπλέον κίνητρο φέτος για να φτάσουν στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου αφού η τρέχουσα σεζόν είναι η τελευταία στον πάγκο για την Έμμα Χέις. Η 47χρονη προπονήτρια στην 12ετή παραμονή της στην τεχνική ηγεσία της ομάδας πήρε εγχώριους τίτλους αλλά όχι το Τσάμπιονς Λιγκ και τώρα έχει μια τελευταία ευκαιρία.

Τερμάτισαν στην πρώτη θέση στον όμιλο τους και έχοντας κερδίσει και στις τέσσερις πιο πρόσφατες εμφανίσεις τους σε προημιτελικούς είναι λογικό να θεωρείται ως το φαβορί σε αυτό το ζευγάρωμα έχοντας το πλεονέκτημα της ρεβάνς στις 27/03 στο Λονδίνο δηλαδή την έδρα τους.

Στο εγχώριο πρωτάθλημα προέρχεται από την νίκη της με 3-1 επί της Άρσεναλ στο τοπικό ντέρμπι που τις διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας έστω και με καλύτερη διαφορά τερμάτων από την ισόβαθμη της Μ.Σίτι.

Προϊστορία: Οι δυο ομάδες συναντιούνται για πρώτη φορά σε νοκ άουτ ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι σε combo το Over 2,5 με το Goal αφού αναμένω έναν ανοιχτό προημιτελικό με πολλά γκολ εκατέρωθεν.

Μπορεί η Τσέλσι λόγω ποιότητας και εμπειρίας δικαίως να θεωρείται ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί αλλά δεν μπορεί κανείς να παραγνωρίσει την δυναμική του Άγιαξ στην έδρα του.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5 + Goal

(Visited 208 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x