ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Εκουαδόρ: Ντεπορτίβο Κουένσα – Μακαρά

Εκουαδόρ: Ντεπορτίβο Κουένσα – Μακαρά
Spread the love

Στο «Αλεχάντρο Σεράνο Αγκιγιάρ Μπάνκο Ντελ Όστρο» της Κουένσα το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, βρίσκοντας την τοπική Ντεπορτίβο, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην  13η θέση με δύο βαθμούς και τη Μακαρά στην 6η με έξι.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το πρωτάθλημα του Εκουαδόρ διεξάγεται σε δύο γύρους, με τις νικήτριες αυτών να μονομαχούν στην συνέχεια σε διπλό τελικό για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Χωρίς νίκη σε τέσσερα ματς στο 2024 η Ντεπορτίβο Κουένσα σε όλες τις διοργανώσεις, ξεκινώντας με το 1-2 στην πρεμιέρα του 1ου γύρου του φετινού πρωταθλήματος φιλοξενώντας την Εμελέκ. Βαρύ 2-5 ακολούθως από τη Ντελφίν και αποκλεισμός στο νοκ άουτ «εμφύλιο» του Εκουαδόρ στον 1ο γύρο του Κόπα Σουνταμερικάνα, ενώ δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ισοπαλίες ακολούθως στο πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα, 1-1 αρχικά με την Ορένσε, ενώ δραματικό 3-3 ακολούθως με την Κατόλικα, σε ένα ματς στο οποίο βρέθηκε 3-0 μπροστά στο σκορ στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου (46΄) και στο οποίο είχε σύμμαχο το VAR, καθώς στις καθυστερήσεις και με το σκορ στο 3-3 ακυρώθηκε ένα γκολ και δεν καταλογίστηκε ένα πέναλτι στους γηπεδούχους.

Στον αντίποδα, έξι βαθμοί όπως προαναφέρθηκε για τη Μακαρά, η οποία παρά την καλή της εικόνα στην πρεμιέρα δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα στην έδρα της πρωταθλήτριας Λίγκα Κίτο (1-2) και η οποία «απάντησε» με δύο τρίποντα στην συνέχεια στο γήπεδο της, με 1-0 σε βάρος της Ελ Νασιονάλ και 3-0 με τη Λιμπερτάδ.

Προϊστορία: Μία νίκη για τη Ντεπορτίβο Κουένσα, τρεις για τη Μακαρά και ισάριθμες ισοπαλίες, στις επτά μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Αλεχάντρο Σεράνο Αγκιγιάρ Μπάνκο Ντελ Όστρο».

Δεδομένο πως η Ντεπορτίβο Κουένσα θα θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα για να βάλει τέλος στο αρνητικό της σερί, φιλοξενώντας όμως ένα υπολογίσιμο αντίπαλο, με τον οποίο μάλιστα έχει αρκετά προβλήματα και μόλις μία νίκη σε επτά ματς την τελευταία δεκαετία.

Εκτίμηση: Over 2,5

(Visited 944 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x