ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Νational League: Χάλιφαξ-Τσέστερφιλντ

Νational League: Χάλιφαξ-Τσέστερφιλντ
Spread the love

Στο Χάλιφαξ, η τοπική ομάδα κοντράρεται με την Τσέστεργφιλντ που ήδη ονειρεύεται τη Λιγκ 2 σε ένα must win game  για την γηπεδούχο.

 

Το ματς γίνεται στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής . Η Χάλιφαξ κατοικοεδρύει στην  9η θέση της βαθμολογίας έχοντας μαζέψει 59 βαθμούς και είναι στο -1 από την 7η θέση και τη  Γκέιτσχεντ που είναι στα πλέι οφ.

Οι γηπεδούχοι  έχουν έξι νίκες και μία ήττα στα τελευταία επτά παιχνίδια που έχουν  δώσει  και μάλιστα εκείνη η ήττα από τη Μπρόμλει, ήταν ,τρόπον τινά, σημαντική στην προσπάθεια για τα πλέι οφ. Εκτοτε κέρδισε ,εντός έδρας, τη Μπόρεχαμ με 2-1 και την Οξφορντ Σίτι με 0-2.  Δεν έχει τον κλασικό σκόρερ καθώς τα γκολ μοιράζονται σε πολλούς παίκτες.

Ουσιαστικά ασταΘής στην έδρα της (5-3-2 στα τελευταία 10) έχοντας μεν τρεις σερί νίκες (Μειντενχεντ-Γουόκινγκ-Μπόρεχαμ) ,όλες με 2-1 αλλά πριν είχε δύο σερί ήττες και πιο πριν τρεις σερί ισοπαλίες . Σκοράρει και δέχεται γκολ.

Η Τσέστερφιλντ κάνει υγιεινό περίπατο όντας πρώτη με 92 βαθμούς και στο +21 από τον  δεύτερο.  Εχει 3-3-2 στα πιο πρόσφατα αλλά και αήττητο τριών αγώνων (2-1-0) στα τρία τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει με πιο πρόσφατο το εκτός  2-2 με την Ολνταμ.

Εχει 3-1-2 στα έξι πιο πρόσφατα εκτός έδρας  με πέντε απο αυτά στο over 2.5.

Προϊστορία: 3-1-2,πέρσι 1-0

Εκτίμηση: Η Χάλιφαξ έχει κίνητρο ,η Τσέστερφιλντ θέλει τους 100 βαθμούς.

Πρόταση: oVER 2.5

(Visited 217 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x