ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Κολομβίας: Ουνιόν Μαγκνταλένα – Τίγκρες

Κύπελλο Κολομβίας: Ουνιόν Μαγκνταλένα – Τίγκρες
Spread the love

Στο «Σιέρα Νεβάδα» της Σάντα Μάρτα, ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον 1ο γύρο του κυπέλλου Κολομβίας, με την Τίγκρες να έχει μικρό προβάδισμα πρόκρισης, μετά το υπέρ της 2-1 στην πρώτη μονομαχία τους στο «Μετροπολιτάνο Ντε Τέτσο» της Μπογκοτά.

Να σημειωθεί, πως στον 1ο γύρο του κυπέλλου Κολομβίας δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ και πως σε περίπτωση επικράτησης της Ουνιόν Μαγκνταλένα με οποιοδήποτε σκορ αλλά με ένα τέρμα διαφορά, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Το 1-0 για την Τίγκρες στο πρώτο μεταξύ τους ματς στο τριάντα, με ένα κοντινό βολέ του Παλάσιο, το 2-0 στο εξήντα, με ένα εντός περιοχής περίτεχνο πλασέ του Σαλαζάρ, με την Ουνιόν Μαγκνταλένα να μειώνει πάντως με πέναλτι στο ενενήντα, μπαίνοντας και πάλι στην διεκδίκηση της πρόκρισης.

Τελευταίο αγωνιστικό δείγμα για την Ουνιόν Μαγκνταλένα το 0-2 στην έδρα της Σανταντέρ, με το οποίο «υποχώρησε» στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της 2ης κατηγορίας και στο -2 από την πρώτη οκτάδα που συνεχίζεις στα πλέι οφ ανόδου. Στην άλλη πλευρά, 1-1 για την Τίγκρες φιλοξενώντας τη Λανέρος, με τη «μικρή» ομάδα της Μπογκοτά στην 5η θέση και το -8 από την κορυφή, αλλά ευχαριστημένη ουσιαστικά από τη μοιρασιά των βαθμών, από την στιγμή που ισοφάρισε στο ενενήντα παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το πεντηκοστό πέμπτο λεπτό.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για την Ουνιόν Μαγκνταλένα και μία ισοπαλία, σε πέντε ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Τίγκρες, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Με σύμμαχο την καλή προϊστορία της τελευταίας δεκαετίας η Ουνιόν Μαγκνταλένα, η οποία θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα για να πραγματοποιήσει την ανατροπή. Παρ’ όλα αυτά, σκληρός αντίπαλος η Τίγκρες και με μία μόλις ήττα στα εννέα φετινά της ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 855 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x