ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

EURO 2024: ΓΕΩΡΓΙΑ – ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ

EURO 2024: ΓΕΩΡΓΙΑ – ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ
Spread the love

Ένα ματς που θα γίνει στην Ντιναμό Αρίνα της Τιφλίδας και αν δεν υπάρξει νικητής θα έχει παράταση και πέναλτι επίσης ο νικητής του ζευγαριού αντιμετωπίζει το νικητή στο Ελλάδα – Καζακστάν εντός έδρας.

Η Γεωργία ήταν σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο και τελικά δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα εμπόδια της Ισπανίας και της Σκωτίας . Η ομάδα του Κριστιάν Πανούτσι που έχει για αστέρι τον Κβαρατσχελια της Νάπολι έχει μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για να προκριθεί αφού αν περάσει το εμπόδιο του Λουξεμβούργου θα παίξει και το επόμενο ματς εντός έδρας .

Το δικαίωμα να παίξει στα μπαράζ το πήρε αφού κατάφερε στο Nations League να πάρει την πρώτη θέση με αντιπάλους την Γεωργία – τα Σκόπια και το Γιβραλτάρ και έκανε 5 νίκες σε 6 ματς .

τα προκριματικά τερμάτισε στην τέταρτη θέση πίσω από Ισπανία – Σλοβακία και Νορβηγία . Στο συγκεκριμένο ματς ο Κβαρατσχελια είναι τιμωρημένος και τη θέση του θα πάρει ο Κβιλιτάια . Έχει 5 σερί over

Από την άλλη το Λουξεμβούργο μπορεί να έχασε από την Πορτογαλία στα προκριματικά με 9-0 όμως έφτασε πολύ κοντά στην πρόκριση απέναντι στην Σλοβακία . Έκανε 5 νίκες σε 1α ματς μάζεψε 17 βαθμούς και τερμάτισε στην 3η θέση . Στο Nations League πήρε την δεύτερη θέση πίσω από την Τουρκία και έκανε 3 νίκες σε 6 ματς , Όμως πήρε το δικαίωμα των μπαράζ γιατί η Τουρκία κατάφερε να προκριθεί.

Είναι εκτός ο τιμωρημένος Σινάνι και εκτός αποστολής οι Κάρλσον και ο Τιλ

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 3 φορές και όλες είχαν φιλικό χαρακτήρα. Το 2018 το Λουξεμβούργο νίκησε με 1-0 ενώ το 2013 είχε επικρατήσει η Γεωργία με 2-1 . Το 2007 όταν και έπαιξαν για πρώτη φορά το ματς είχε λήξει ισόπαλο με 0-0

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ισπανός Σάντσεθ .

Πρόταση Over

(Visited 204 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x