ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Ντεπόρτες Τολίμα – Περέιρα    

Κολομβία: Ντεπόρτες Τολίμα – Περέιρα    
Spread the love

Ντέρμπι κορυφής στο «Μανουέλ Μουρίγιο Τόρο», με την γηπεδούχο Ντεπόρτες Τολίμα να ψάχνει το τρίποντο που θα της δώσει την ευκαιρία να πιάσει την σημερινή της αντίπαλο και την πρωτοπόρο του Απερτούρα, Περέιρα, να παίζει για δύο αποτελέσματα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι οκτώ πρώτες ομάδες της κανονικής διάρκειας του φετινού Απερτούρα συνεχίζουν στα πλέι οφ, εκεί όπου σχηματίζουν δύο ομίλους των τεσσάρων, με τις νικήτριες αυτών στην συνέχεια να διεκδικούν τον τίτλο σε διπλό τελικό. Πρώτο κριτήριο επίσης σε περίπτωση ισοβαθμίας στην κανονική διάρκεια του Απερτούρα είναι η διαφορά τερμάτων, στην συνέχεια η καλύτερη επίθεση και ακολούθως τα περισσότερα εκτός έδρας γκολ.

Τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες για τη Ντεπόρτες Τολίμα σε δύο διαφορετικές διοργανώσεις, με πρώτη το 1-1 του πρωταθλήματος στην Τούνχα με την τοπική Τσικό, όπου είδε την αντίπαλο της να ισοφαρίζει στο ενενήντα. Δύο συνεχόμενες μονομαχίες στην συνέχεια στο «Μανουέλ Μουρίγιο Τόρο» με τη Μεντεγίν, με 0-0 αρχικά και αποκλεισμό στην διαδικασία των πέναλτι στο νοκ άουτ 1ο γύρο του Κόπα Σουνταμερικάνα και 2-2 στο Απερτούρα, ενώ 1-1 την προηγούμενη αγωνιστική στο «Ελ Καμπίν» της Μπογκοτά με την Σάντα Φε. Στην άλλη πλευρά, αήττητη για έντεκα ματς η Περέιρα σε όλες τις διοργανώσεις, όντας στην 1η θέση του Απερτούρα με το 2-1 της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας την Ριονέγκρο και στον 2ο γύρο του κυπέλλου κάνοντας τα απολύτως απαραίτητα με την 2ης κατηγορίας Ρεάλ Κουντιναμάρκα.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για τη Ντεπόρτες Τολίμα, δύο για την Περέιρα και ισάριθμες ισοπαλίες, στις οκτώ μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Μανουέλ Μουρίγιο Τόρο», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Ικανή να προβληματίσει οποιοδήποτε αντίπαλο στο γήπεδο της η σκληροτράχηλη Ντεπόρτες Τολίμα, αλλά πάντα υπολογίσιμη και από μεγάλο αήττητο σερί η Περέιρα.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 1.109 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x