ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 1: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ

Λιγκ 1: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ
Spread the love

Στην έδρα της Καρλάιλ η τοπική ομάδα φιλοξενεί τη Στιβενέιτζ στο μοναδικό παιχνίδι της κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι  είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας 23 βαθμούς   με 5 νίκες  -8 ισοπαλίες και  25 ήττες σε 38 αναμετρήσεις. Είναι ουραγοί και ουσιαστικά έχουν υποβιβαστεί   με διαφορά  16 πόντων απο τη σωτηρία.  Εντός έδρας μετρούν   3-5-11  με 8 over  και 11 under  και τέρματα 17-33.  Στα τελευταία έξι ματς  έχει μία νίκη και πέντε ήττες . Πήρε το τρίποντο με την Μπέρτον, εκτός έδρας, ενώ έχει χάσει τα τελευταία τέσσερα (Ρέντιγκ ,1-3 ,Τσάρλτον , 2-3 ,Μπάρνσλει 2–3 και Σριούσμπερι  ,1-0).

Η Στιβενέιτζ, απο την άλλη,  είναι 8η και στο -2 απο τα πλέι οφ.  Το κακό είναι ότι σε αυτό το κρίσιμο σημείο …ρετάρει. Σύο λευκές ισοπαλίες με Λόνκολν και Φλίτγουντ αλλά και ήττες, σερί, απο Πιτερμπορο και Λέιτον Οριεντ.  Συνολικά εχει βάλει μόλις ένα γκολ σε αυτό το διάστημα.

Εκτός έδρας  έχει 9-3-7 με 12 over σε 19 ματς ,και πλέον το ερώτημα είναι τι θα κάνει απένεναντι σε μία ομάδα που ήδη κάνει πλάνα για τη Λιγκ 2.

Προϊστορια: 2-1-1 στα τελευταία πέντε. Πέρσι 0-0 και το τελευταίο διπλό το 18-19 (0-1)

Εκτίμηση: Το ερώτημα για την Καρλάιλ είναι τι μπορεί να κάνει και πόση διάθεση έχει. Η Στιβενέιτζ είναι μία ομάδα που ενώ έδειχνε πράγματα τώρα τελευταία δεν πάει  καλά. 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 

 

 

 

(Visited 453 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x