ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Ατλέτικο Νασιονάλ – Ντεπορτίβο Πάστο    

Κολομβία: Ατλέτικο Νασιονάλ – Ντεπορτίβο Πάστο    
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο «Ατανάσιο Χιραρντότ» του Μεντεγίν, καθώς η κυπελλούχος και σπουδαιότερη από πλευράς τίτλων ομάδα της Κολομβίας, η Ατλέτικο Νασιονάλ, θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες και να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι οκτώ πρώτες ομάδες της κανονικής διάρκειας του φετινού Απερτούρα συνεχίζουν στα πλέι οφ, εκεί όπου σχηματίζουν δύο ομίλους των τεσσάρων, με τις νικήτριες αυτών στην συνέχεια να διεκδικούν τον τίτλο σε διπλό τελικό. Πρώτο κριτήριο επίσης σε περίπτωση ισοβαθμίας στην κανονική διάρκεια του Απερτούρα είναι η διαφορά τερμάτων, στην συνέχεια η καλύτερη επίθεση και ακολούθως τα περισσότερα εκτός έδρας γκολ.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η Ατλέτικο Νασιονάλ είναι προς ώρας η μεγάλη απογοήτευση του φετινού Απερτούρα και όχι άδικα, από την στιγμή που είναι η κυπελλούχος όπως προαναφέρθηκε και η σπουδαιότερη ομάδα της Κολομβίας από πλευράς τίτλων και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οδυνηρό 1-2 την περασμένη εβδομάδα στην Τούνχα από την τοπική Τσικό με 1-2, πέφτοντας «θύμα» ανατροπής στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ αποτυχία σίγουρα ο αποκλεισμός με δύο ήττες στον 2ο προκριματικό γύρο του Κόπα Λιμπερταδόρες από τη Νασιονάλ Ασουνσιόν (0-1, 0-3).

Στον αντίποδα, επτά βαθμοί για τη Ντεπορτίβο Πάστο στις τρεις αγωνιστικές που προηγήθηκαν, με την ομάδα του 39χρονου Τζόναθαν Ροσέρο να εκμεταλλεύεται το σχετικά βατό πρόγραμμα, αποκτώντας μικρό αλλά σημαντικό «μαξιλαράκι» ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού. Πιο συγκεκριμένα, εντός 1-0 αρχικά σε βάρος της Φορταλέζα, 1-0 φιλοξενώντας την Τσικό και εκτός 1-1 την περασμένη εβδομάδα με την Αλιάνσα.

Προϊστορία: Οκτώ νίκες για την Ατλέτικο Νασιονάλ, μία για τη Ντεπορτίβο Πάστο και μία ισοπαλία, στις 10 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Ατανάσιο Χιραρντότ» του Μεντεγίν.

Τα ψέματα τελειώνουν για την Ατλέτικο Νασιονάλ, από την στιγμή που φιλοξενεί ένα αντίπαλο που και είναι στα μέτρα της αλλά έχει και καλή προϊστορία την τελευταία δεκαετία στο «Ατανάσιο Χιραρντότ».

Εκτίμηση:  1

(Visited 1.124 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x